Promotii Romania vs Kazahstan

Speram ca, odata cu venirea lui Cosmin Contra la nationala, “tricolorii” sa simta din nou gustul victoriei, lucru usor de obtinut contra Kazahstanului. Pe asta se bazeaza si casele de pariuri, care prezinta promotii mai mult pentru care nu au cont, insa si pentru cei cu un cont existent.
 

1. Cota 10.0 pentru victoria Romaniei


Aceasta casa de pariuri profita din plin de meciul Romaniei de pe teren propriu cu modesta echipa a Kazahstanului, atragandu-i pe cei care nu au cont deocamdata cu o excelenta cota de 10.0 pentru victoria “tricolorilor”. La aceasta sunt eligibili toti cei care se vor inscrie la casa de pariuri pana la ora meciului (joi, 21:45).
 
 
Nu este necesara introducerea niciunui cod bonus, ci doar a efectuarii unui depozit. Cele efectuate prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru promotie. Apoi trebuie sa plasezi primul pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei. Maxim 20 RON se vor lua in calcul pentru cota marita. In cazul in care pariul va fi castigator, ti se va acorda imediat cash castigul corespunzator cotei normale (de pe site), pentru ca diferenta pana la cota 10.0 sa fie creditata in cont sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori la cote minime de 1.5 in termen de 30 zile pe orice sport.
 
Statistici favorabile pronosticului
  • Kazahstan se afla pe ultimul loc in grupa, cu doar doua puncte
  • Kazahstan a inscris un singur gol in cele 4 deplasari din preliminarii, primind 14
 
Cum procedez?
  • Inregistreaza-te la casa de pariuri
  • Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei
  • Daca Romania se impune castigul corespunzator cotei normale se va acorda cash, iar diferenta sub forma de bonus
 

2. Romania are cota 10.0 la victorie


Clientii noi ai acestei case de pariuri care se vor inregistra pana la ora meciului vor avea parte de cota 10.0 pentru a paria pe victoria Romaniei. Dupa inregistrare trebuie sa efectuezi un depozit, apoi sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria “tricolorilor”. Miza maxima in vederea cotei marite este de 50 lei.
 
 
Daca Romania va invinge castigul corespunzator cotei normale va fi returnat cash, in vreme ce diferenta se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. Daca Romania nu castiga vei primi bonusul normal de bun-venit. In cazul in care pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.5 in termen de 7 zile de la creditare.
 
Cum procedez?  

3. Cota 5.00 pentru victoria Romaniei


In vederea ultimului meci de pe teren propriu al Romaniei in preliminariile CM2018 aceasta casa de pariuri ofera cota 5.00 pentru victoria “tricolorilor” contra Kazahstanului. Eligibili la promotie sunt toti romanii care isi vor crea un cont la casa de pariuri utilizand codul bonus ZFBN57.
 
 
Dupa ce te-ai inregistrat cu acel cod, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria romanilor. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Prin urmare, daca Romania se va impune vei castiga cel mult 250 lei, miza fiindu-ti rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum particip?

 
4. Rambursare de 200 RON in meciul Romaniei


Speram ca  la debutul lui Contra la nationala jucatorii sa nu il faca de ras, iar Romania sa obtina toate cele 3 puncte in fata Kazahstanului. Daca, totusi, nu se va intampla lucrul sperat de noi, aceasta casa de pariuri iti va rambursa intreaga miza, pana la 200 lei. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani ai casei de pariuri.
 
 
Pentru a fi eligibil inscrie-te la promotie din pagina acesteia, apoi plaseaza un pariu pre-live, singur pe bilet, pe victoria Romaniei contra Kazahstanului. Miza minima este 50 lei. Daca pariul este nu este castigator intreaga miza iti va fi rambursata sub forma de bonus, pana la 200 lei. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, insa si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj. 
 
Cum procedez?