Promotii Plzen vs FCSB 23 noiembrie

FCSB este deja calificata in saisprezecimile Europa League, iar o remiza in Cehia contra Viktoriei Plzen ar califica-o de pe primul loc. Partida va incepe la ora 20:00, casele online prezentand promotii Plzen vs FCSB 23 noiembrie care ii vizeza atat pe utilizatorii noi, cat si pe cei deja existenti.


Cota 10.0 pentru pentru ca FCSB sa inscrie 


Avand in vedere si precedentele doua deplasari din Europa League, aceasta casa de pariuri este de parere ca FCSB va marca minim o data. Astfel, cea mai interesanta dintre aceste promotii Plzen vs FCSB 23 noiembrie prezinta cota 10.0 pentru ca formatia antrenata de Nicolae Dica sa puncteze in poarta celor de la Plzen. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “FCSB”. Depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie.Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului primindu-l ca bonus. In cazul in care FCSB nu va marca vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului

·       FCSB a marcat in toate cele 4 partide din grupa

·       Plzen a primit gol in fiecare dintre cele 4 meciuri

·       FCSB a castigat in tur cu 3-0


Cum procedez?

1.     Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “FCSB”

2.     Plaseaza un pariu pe faptul ca FCSB va marca in meciul cu Plzen

3.     Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.     Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


Cota 13.0 pentru victoria FCSB 


La cum evolueaza FCSB in Europa League, nu ar fi exclus sa castige diseara. Asta este si parerea acestei case de pariuri, care ofera cota 13.0 pentru victoria “ros-albastrilor”. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN81. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Plzen. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, astfel ca daca FCSB se va impune vei castiga cel mult 650 lei. Miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·       FCSB a castigat in cele doua deplasari de Europa League

·       In turul contra cehilor, FCSB a invins cu 3-0


Cum procedez?

1.     Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN81

2.     Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Plzen

3.     Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 650 lei


Freebet de 20 RON daca FCSB nu castiga 


O promotie care se adreseaza tuturor jucatorilor vine de la aceasta casa de pariuri, care ofera un freebet de 20 lei in cazul in care FCSB pierde puncte contra lui Plzen. Tot ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de freebet este sa plasezi un pariu pre-live pe faptul ca FCSB se va impune. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet si sa aiba o miza minima de 50 lei.Daca se foloseste optiunea Early Cashout promotia nu mai este valabila. Freebetul este creditat la putin timp dupa incheierea meciului dintre Plzen si FCSB, trebuind pariat in maxim 7 zile. Cota maxima la care se poate paria freebetul este 8.00. Aceasta casa iti permite sa folosesti mai multe pariuri/bilete pentru a plasa intregul freebet.


Cum procedez?

1.     Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.     Plaseaza un pariu pe victoria FCSB in duelul cu Plzen

3.     Daca pariul nu este castigator primesti un freebet de 20 lei


Asigurare de 100 RON la meciul celor de la FCSB 


La fel ca in promotia de mai sus, la aceasta casa de pariuri trebuie sa plasezi pre-live tot minim 50 lei pentru ca FCSB sa castige diseara contra lui Plzen. In cazul unui pariu necastigator miza iti va fi rambursata, pana la 100 lei. Nu uita sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pentru a fi eligibil.Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la primirea bonusului. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele simple tip Handicap si Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Cum procedez?

1.     Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.     Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in partida cu Plzen

3.     Daca pariul nu este castigator iti va fi rambursata miza, pana la 100 lei


Freebet de 20 RON daca FCSB se impune 


Spre deosebire de precedentele promotii Plzen vs FCSB 23 noiembrie, cea a acestei case de pariuri iti ofera un freebet daca pariul va fi castigator. Acesta trebuie sa fie pre-live, continand victoria FCSB in meciul cu Plzen. Miza minima este 80 lei. Freebetul in valoare de 20 lei se va adauga castigurilor de pe urma pariului. Acesta trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare, pe orice pariu, indiferent de cota. Cum procedez?

1.     Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.     Plaseaza minim 80 lei pe succesul FCSB in meciul cu Plzen

3.     Daca FCSB va castiga vei primi un freebet de 20 lei