Promotii pariuri sportive online 22-23 octombrie

 Nu exista weekend in care sa nu avem parte de cateva promotii la casele de pariuri vizand diferite meciuri de fotbal.

Asa se intampla si acum, cand am descoperit 5 promotii atractive pe fotbal, dar si una extra-fotbal.


50 RON freebet pe Liga 1


Vom vorbi intai despre cele din Liga I, incepand cu Netbet (click aici pentru recenzie). Aceasta ofera un freebet in valoare de 50 RON tuturor utilizatorilor cu  tara de rezidenta Romania care vor plasa minim 3 pariuri pre-live, singure pe bilet, fiecare cu miza de cel putin 50 RON, care sa aiba selectia ’’ambele echipe inscriu’’, insa cu o conditie. Freebetul va fi creditat doar daca va veti inscrie la promotie, dar si daca minim un pariu nu va fi castigator. Evident, meciurile trebuie sa fie distincte. Freebetul trebuie pariat in maxim 7 zile pe o cota minima de 2.00, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 


150 RON cashback pe Liga 1


Cea de-a doua promotie din Liga I vine de la Circus (click aici pentru recenzie), aceasta returnandu-ti intreaga miza, pana la 150 RON. Asta daca vei depune si plasa un pariu pre-live, singur pe bilet, in valoare de minim 50 RON, iar pariul nu va fi castigator. Promotia este valabila o singura data pe jucator sI pe meci. Rambursarea se va credita sub forma de freebet. Acesta trebuie folosit in maxim 7 zile. Daca doriti sa aveti mai multe sanse de castig, freebetul nefiind acordat in acest caz, va sfatuim sa aruncati un ochi pe sectiunea biletul zilei, aici gasind ponturi pe majoritatea meciurilor din Liga I.
 

150 RON Cashback la AC Milan-Juventus


O alta promotie de la Circus vine pentru derby-ul Italiei din aceasta runda dintre AC Milan si Juventus, care se va disputa sambata, la ora 21:45. Intreaga miza va fi rambursata in limita a 150 RON, daca vei paria minim 25 RON pe o singura optiune si daca meciul se va termina cu scorul de 0-0. Pariul trebuie sa fie pre-meci si singur pe bilet. Evident, rambursarea va fi facuta doar daca pariul plasat nu va fi castigator. Rambursarea va fi creditata sub forma de freebet. Sa spunem ca ultima intalnire directa, disputata sezonul trecut in finala Cupei Italiei, s-a incheiat cu scorul de 0-0 in timpul regulamentar.
 

150 RON pariu fara risc pe AC Milan-Juventus


O promotie pentru acelasi meci din Serie A vine de la Netbet. Veti beneficia tot de o rambursare (pariu fara risc) de 150 RON daca veti plasa un pariu pe faptul ca AC Milan va castiga acest duel. Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota 1.6. Bonusul este valabil timp de 7 zile, doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania fiind eligibili pentru aceasta promotie. Sa spunem ca ultima victorie a celor de la AC Milan in fata Juventusului a venit la sfarsitul anului 2012.


Cote marite la Bayern Munchen-Borussia M`gladbach


Una dintre cele mai bune promotii vine de la Betfair (click aici pentru recenzie), aceasta vizand doar jucatorii ce isi vor face un cont pana maine, la ora meciului (19:30). Pentru a beneficia de promotie, jucatorii noi trebuie sa introduca la inregistrare codul promotional ZSKM41. Cota marita este 4.00, maxim 10 euro calificandu-se pentru promotie. Daca veti paria mai mult, diferenta se va inmulti cu 1.2, cat este cota normala in acest moment. Daca Bayern Munchen nu va castiga veti primi o rambursare in limita de 10 euro. Atentie, daca va inregistrati introducand acest cod promotional nu veti mai beneficia de bonusul de inregistrare de 100% pana la 200 euro. Atat daca Bayern va castiga, cat si daca nu o va face, bonusul trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minim 1.5.
 


250 RON cashback la Formula 1


Nu avem insa promotii doar pentru meciuri de fotbal in acest weekend, ci si pentru etapa de Formula 1 din SUA. Promotia vne de la Circus, aceasta returnandu-va miza, in limita a 250 RON, daca vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatorul cursei, iar acesta va abandona. Pariul trebuie plasat pana duminica, ora 21:59. Daca toate acestea se vor intampla miza va fi restituita sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in maxim 7 zile.