Promotii Mayweather vs McGregor

Fanii boxului asteapta entuziasmati ca Floyd Mayweather sa urce inca o data in ring, maine dimineata, incepand cu ora 7:00, duelandu-se cu irlandezul Conor McGregor. Este ocazia ideala pentru casele de pariuri sa ofere promotii prin care sa atraga lumea.
 

1. Pariezi 50 RON si castigi garantat 200 RON


Cel mai sigur castig in lupta dintre Mayweather si McGregor vine de la aceasta casa de pariuri, care dispune de o oferta fantastica. Astfel, daca vei plasa fix 50 RON la o cota minima de 1.1 in meciul dintre Mayweather si McGregor, vei obtine 200 RON, indiferent de rezultat. Eligibili la aceasta super-promotie sunt toti rezidentii romani care isi vor crea cont pana la ora meciului introducand codul BONUS200.
 
 
Depozitele efectuate prin Skrill sau Neteller nu participa la promotie. Primul pariu dupa inregistrare trebuie plasat pre-live si singur pe bilet  pe orice pariu cu o cota minima de 1.1. Miza nu poate fi nici mai mica, insa nici mai mare de 50 lei. Indiferent de rezultatul pariului tau, ti se vor credita in maxim 48 ore 200 lei sub forma de bonus. Chiar daca pariul este castigator sau necastigator, bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditarea bonusului.
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri introducand codul BONUS200
 2. Plaseaza un pariu de fix 50 lei pre-live pe meciul dintre Mayweather si McGregor, pe o cota de minim 1.1
 3. Vei primi un bonus de 200 lei indiferent de rezultatul pariului
 

2. Cote mult marite pentru victoria ambilor luptatori


Mayweather este favorit clar la casele de pariuri, cota sa mica la victorie facand majoritatea pariorilor sa nu mizeze pe el decat, poate, pe un bilet combinat. Aceasta casa de pariuri a tinut insa sa rezolve problema, oferind cota 4.00 pentru succesul lui Mayweather, dar si cota 15.0 pentru cel al lui McGregor. Eligibili la promotie sunt cei care nu au cont la casa de pariuri si isi creeaza pana la ora meciului (21:00) folosind codul bonus ZSAN00.
 
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Mayweather se va impune vei castiga cel mult 200 lei, iar daca McGregor o va face vei obtine maxim 750 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria unuia dintre cei doi luptatori, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri introducand codul ZSAN00
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul lui Mayweather sau al lui McGregor
 3. Daca Mayweather se va impune vei obtine un freebet de 150 lei, pe langa rambursarea mizei cash
 4. Daca McGregor se va impune vei obtine un freebet de 700 lei, pe langa rambursarea mizei cash
 

3. Castiga 4 freebeturi a cate 50 RON


In vederea marii lupte dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a castiga nu mai putin de 4 freebeturi, fiecare avand o valoare de 50 lei. Eligibili sunt toti utilizatorii din Romania, acestia castigandu-le garantat daca vor avea curajul sa plaseze minim 200 lei pe victoria irlandezului McGregor.
 
 
In acest moment cota irlandezului este 4.55, asadar, pe langa cele 4 freebeturi ai mai putea lua ceva mai mult de 900 lei bani cash. Cele patru freebeturi le vei primi in maxim 48 ore de la incheierea meciului. Fiecare freebet trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 2.00 in termen de 7 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Inscrie-te la promotie din pagina accesteia
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui McGregor
 4. Vei primi garantat 4 freebeturi a cate 50 lei
 

4. Rambursare de 30 RON daca pariul este necastigator


Aceasta casa de pariuri nu avea cum sa rateze ocazia de a oferi o promotie in vederea meciului de maine dimineata. Astfel, aceasta te ramburseaza cu 30 lei in cazul unui pariu necastigator. Eligibili sunt toti utilizatorii. Nu toate tipurile de pariu participa la promotie, ci doar cele pe: Total runde, Pariuri pe runde alternative, Grupul de runde castigatoare sau Grupul de runde castigatoare alternative.
 
 
In primul rand, trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia. In al doilea rand, trebuie sa plasezi un pariu pe una dintre cele 4 piete enumerate mai sus. Miza minima a pariului este 30 lei. Daca pariul va fi necastigator, miza ti se va rambursa luni, sub forma de freebet. Acesta poate fi pariat pe orice eveniment sportiv, la orice cota, in termen de 7 zile.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Opteaza pentru promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu pe una dintre cele 4 piete enumerate mai sus
 4. Daca pariul este necastigator miza ti se va rambursa sub forma de freebet
 

5. Rambursare pentru fiecare pariu live pierdut 


Aceasta casa de pariuri prezinta si ea o promotie pentru meciul dintre Mayweather si McGregor, insa, spre deosebire de celelalte, aici promotia se refera la pariurile live. Astfel, pentru fiecare pariu necastigator plasat de tine pe acest meci de box vei fi rambursat cu 50% din miza.
 
 
Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, rambursarea fiind creditata sub forma de freebet. Valoarea maxima a freebetului este 500 lei. Acesta trebuie utilizat in termen de 7 zile de la creditare pe orice eveniment sportiv.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza cel putin un pariu live pe meciul dintre Mayweather si McGregor
 3. Ti se va rambursa 50% din suma totala a pariurilor necastigatoare, in limita a 500 lei
 

6. Asigurare de 40 RON pentru Mayweather vs McGregor


Un freebet in valoare de 40 lei iti este oferit de aceasta casa de pariuri daca alegerile tale pe meciul dintre Mayweather si McGregor nu sunt chiar cele mai reusite. Cu alte cuvinte, daca plasezi unul sau mai multe pariuri pre-live, singure pe bilet, care sa insumeze minim 40 lei, pe acest meci, iar la sfarsit vei avea o pierdere neta (castiguri – pierderi) de cel putin 40 lei, casa de pariuri iti va oferi un freebet in valoare de 40 lei. Freebetul va fi creditat a doua zi, fiind valabil timp de 7 zile, acesta putand fi plasat pe orice pariu/bilet.
 
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza minim un pariu pe meciul dintre Mayweather si McGregor
 3. Daca la sfarsitul meciului vei avea o pierdere neta de minim 40 lei, vei primi un freebet de 40 lei