Promotii Liga I 15-17 iulie 2017

O noua editie a Ligii I a debutat in acest sfarsit de saptamana, o asemenea ocazie neputand fi ratata de casele de pariuri care ne-au obisnuit si sezonul trecut cu acest gen de oferte.
 

Cota 10.0 pentru victoria oricarei echipe


Doua sunt casele de pariuri ce prezinta promotii in acest weekend exclusiv pentru utilizatorii noi. Una dintre ele este aceasta, venind cu o super-promotie, oferind cota 10.0 oricarei echipe sa se impuna in aceasta runda de Liga I. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi folosind codul LIGA1. Precizam insa ca daca vei face asta vei renunta la bonusul de bun venit. Depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie.
 

 Miza maxima care poate fi plasata pentru a profita de aceasta cota este 40 lei. Astfel, in cazul in care echipa aleasa de tine se va impune, tu vei castiga 400 lei. Pariul trebuie sa fie plasat pre-live si singur pe bilet. Instant vei primi banii cash corespunzatori cotei de pe site, restul creditandu-se sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea ultimului meci din prima etapa. In cazul in care echipa aleasa de tine nu castiga, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus.
 
Daca pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. In ambele cazuri rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, cota minima pe care trebuie rulat fiind 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de  cai, cele de tip Handicap si Under/Over nu se vor lua in calcul la rulaj.
 

Cota 5.00 pentru succesul FCSB in partida de deschidere


In prima runda a Ligii I, vicecampioana FCSB va infrunta detinatoarea Cupei si a Supercupei Romaniei, CS Voluntari, intr-o partida ce se anunta electrizanta. Cu aceasta ocazie, aceasta casa de pariuri ofera cota 5.00 pentru o victorie a “ros-albastrilor” sau, mai degraba, a “galben-albastrilor”. La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la pana la ora meciului (duminica, 21:00) utilizand codul ZFBN26. Aceasta oferta o inlocuieste pe cea de bun-venit.
 

In vederea cotei marite miza maxima este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca FCSB va castiga, vei obtine maxim 250 lei. Astfel, castigurile obtinute din cota reala se vor credita instant cash, pentru ca restul sa se crediteze in cel mult 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie folosit si stabilit in maxim 30 zile la o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu,cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 
 

Trei pariuri iti aduc automat un freebet


Daca mai devreme am vazut oferta la care sunt eligibili doar cei care isi vor crea cont in aceasta etapa, aceasta casa de pariuri a pregatit si o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia si sa plasezi 3 pariuri pe meciuri diferite din aceasta etapa de debut a Ligii I.
 

Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5. Poti plasa orice tip de pariu doresti atat live, cat si pre-live. Indiferent de rezultate, vei fi recompensat cu un freebet in valoare de 50 lei. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei. Freebetul trebuie pariat integral pe un singur pariu cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la acordarea freebetului. 
 

Obtine un freebet in fiecare zi de Liga I


Va fi interesant de vazut debutul vicecampioanei FCSB, dar si a celor de la Dinamo in aceasta editie de Liga I, cu siguranta multi pariori aratandu-si si ei interesul pentru aceste doua meciuri. Drept urmare, aceasta casa prezinta cate o promotie pentru fiecare din aceste doua meciuri, dar si pentru cel de luni dintre Botosani si CFR Cluj. Este vorba despre oferirea unui freebet de 15 lei pentru fiecare din cele 3 partide.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi butonul “Particip” , aflat in pagina promotiilor, dupa care sa plasezi un pariu pre-live pe meciul in cauza. Imediat dupa plasare vei obtine freebetul de 15 lei pentru a miza live. Pariurile pre-live plasate pe Handicap sau DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile in vederea promotiei. Pariul trebuie sa aiba miza minima 50 lei, iar cota minima 1.75. Freebetul trebuie plasat live pe meciul respectiv la o cota de minim 2.00 si maxim 6.00.
 

Castiga un freebet de 40 RON


Nici aceasta casa online nu lipseste din lista celor ce prezinta o promotie pentru etapa de debut a Ligii I. Recompensa consta intr-un pariu fara risc (sau freebet, nu ne este clar) de 100% pana la 40 lei, tot ce trebuie sa faci fiind sa pariezi pe oricare meci din Liga I. Poti paria atat pre-live, cat si live, pe orice selectie, miza minima fiind 4 lei, neexistand cota minima. 
 

In cazul in care selectia va fi necastigatoare, vei primi freebetul in valoare maxima de 40 lei. Acesta este  valabil pe o perioada de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice cota.