Promotii Liga Campionilor 5-6 decembrie

Deja cunoastem 9 formatii care au obtinut bilet pentru optimile Ligii Campionilor, in ultima etapa din faza grupelor urmand sa le cunoastem si pe celelalte. Pentru a ne atrage si mai mult sa pariem pe aceste meciuri, casele online ne ofera cateva promotii Liga Campionilor 5-6 decembrie destul de interesante.


1. Cota 5.00 pentru victoria Barcelonei


Barcelona va incheia pe primul loc in grupa, urmand ca diseara sa dispute ultimul meci pe teren propriu in fata celor de la Sporting Lisabona. Aceasta casa de pariuri mareste mult cota catalanilor la victorie, astfel promotia netrebuind ratata de cei ce doresc sa mizeze pe faptul ca formatia antrenata de Ernesto Valverde isi va incheia parcursul in grupele Champions League cu o victorie. Eligibili la cota 5.00 pentru victoria catalanilor sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN89.


5a268e34010b1_1512476212.jpg


Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Sporting Lisabona. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca Barcelona seva impune vei castiga cel mult 250 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Catalanii au marcat 3 goluri pe teren propriu atat cu Juventus, cat si cu Olympiakos

·         Barcelona a obtinut 17 victorii din ultimele 18 partide de pe teren propriu in Champions League


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN89

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Sporting Lisabona

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 250 lei


2. Cota mult marita pentru Tottenham


Tottenham este calificata de pe primul loc in optimile Champions League, ultimul meci avandu-l pe teren propriu cu APOEL Nicosia. In mod normal, victoria pentru formatia londoneza este o formalitate, astfel aceasta casa de pariuri hotarand ca e un bun prilej sa acorde o cota marita pentru succesul formatiei din Premier League. Concret, vorbim despre cota 4.00, la ea fiind eligibili utilizatorii care se inregistreaza pana maine seara la ora meciului folosind codul ZFBN90. 


5a268e53cf08a_1512476243.jpg


Tot ce trebuie sa faci dupa ce te inregistrezi este sa plasezi un pariu pre-live pe victoria lui Tottenham in meciul cu APOEL Nicosia. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, astfel daca Tottenhamse va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Tottenham, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Formatia din Cipru a marcat doar 3 goluri in precedentele 9 deplasari de Champions League, incluzand preliminariile

·         In precedentele 3 meciuri de pe teren propriu in aceasta competitie Tottenham a invins cu 3-1

·         Tottenham  a invins in tur cu 3-0


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN90

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Tottenham in meciul cu APOEL Nicosia

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 200 lei

4.       Pariurile trebuie efectute din piata Sportsbook


3. Fiecare gol valoreaza 10 RON


Una dintre cele mai tentante promotii Liga Campionilor 5-6 decembrie vine de la aceasta casa de pariuri, care propune un freebet in valoare de 10 RON pentru fiecare gol inscris in aceasta competitie. Conditia este de a plasa minim 50 lei, live sau pre-live, pe meciuri distincte din aceasta ultima etapa a Ligii Campionilor, pe o cota minima de 1.5. Pentru fiecare gol marcat in meciurile la care pariul tau nu a fost castigator vei primi un freebet de 10 lei, pana la 100 lei.


5a268e6ebec6c_1512476270.jpg


Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea tuturor meciurilor de Champions League. Acesta trebuie pariat pe un eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la creditare.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Inscrie-te la promotie din pagina acesteia

3.       Plaseaza un pariu conform cerintelor pe cel putin un meci din Liga Campionilor

4.       Pentru fiecare gol marcat in partidele in care pariul tau este necastigator vei primi un freebet de 10 lei 

5.       Freebetul maxim este de 100 lei


4. Mizeaza de pe mobil si castiga pariuri gratuite


Calendarul Sarbatorilor de iarna a ajuns la ziua a cincea, aceasta casa de pariuri propunand doua pariuri gratuite, fiecare in valoare de 30 lei. Pentru asta trebuie in primul rand sa optezi la promotie si sa plasezi astazi, 5 decembrie, doar de pe dispozitivul mobil, minim 120 lei pe un singur pariu live din Liga Campionilor, cu o cota minima de 1.4.


5a268ea43f246_1512476324.jpg


Daca vei face asta, pariurile gratuite vor fi creditate miercuri, pana in ora 12:00. Acestea vor fi valabile timp de 7 zile, putand fi plasate pe orice sport, la orice cota. 


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Opteaza la promotie din pagina acesteia (Bucurati-va de 24 de zile de oferte sportive minunate)

3.       Plaseaza astazi live de pe mobil cel putin 120 lei pe un singur pariu din Champions League

4.       Vei primi miercuri doua pariuri gratuite a cate 30 lei


5. Castiga un freebet cu scorul corect la Bayern Munchen vs PSG


Derby-ul acestei ultime runde din grupele Champions League va avea loc intre Bayern Munchen si PSG, ambele calificate in optimi.  Pentru a se califica de pe primul loc, bavarezii trebuie sa castige la cel putin 4 goluri diferenta diseara. La aceasta casa de pariuri va puteti alege cu un pariu fara risc sub forma de freebet, in valoare de 20 lei, daca veti miza pe scorul corect in meci, iar pariul va fi necastigator.


thumb_5a268ec375e1c_1512476355.jpg


Pariul trebuie sa fie pre-live, cu o miza minima de 20 lei. Freebetul va fi creditat imediat dupa incheierea meciului dintre Bayern Munchen si PSG, trebuind pariat in maxim 7 zile, putand fi plasat pe orice selectie.


Cum procedez?

  1. Daca nu ai cont      la aceasta casa de pariuri inregistreaza-te aici
  2. Plaseaza un pariu de minim 20 RON pe meciul Bayern Munchen vs      PSG
  3. Vei primi un freebet de 20 RON daca pariul nu va fi castigator


6. Pentru fiecare gol obtii rotiri gratuite


Singura dintre aceste promotii 5-6 decembrie care te recompenseaza pe platforma Cazino vine de la aceasta casa de pariuri, care iti ofera o rotire gratuita la slotul Starburst pentru fiecare gol marcat in Champions League. Pentru asta trebuie sa optezi la promotie si sa plasezi cumulat minim 60 lei, atat live, cat si pre-live, la o cota minima de 1.4, pe orice meci din Champions League. Daca nu stii ce pariuri sa plasezi te invitam sa consulti biletul zilei.


5a268edec4cb2_1512476382.jpg


Indiferent daca pariul este castigator sau nu, rotirile gratuite vor fi creditate pe 7 decembrie. Toate castigurile provenite din urma rotirilor gratuite trebuie rulte de 25 ori pe jocuri slot.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.      Opteaza la promotie din pagina acesteia 

3.      Pariaza cumulat minim 60 lei pe meciuri de Champions League din perioada 5-6  deccembrie

4.      Indiferent de rezultatul pariului vei primi o rotire gratuita la Starburst pentru fiecare gol marcat in meciurile pe care ai mizat