Promotii pariuri online, 25 – 26 octombrie 2016

Singurul campionat de top care gazduieste o etapa in acest mijloc de saptamana este Serie A. Meciuri interesante se vor disputa si in Cupa Ligii Angliei, doua case pariuri online oferind promotii pentru aceste competitii.
 


50 RON freebet la meciul Liverpool - Tottenham


Vom incepe cu Netbet, care va oferi un freebet in valoare de 50 RON daca vei paria live atat pe meciul dintre Liverpool si Tottenham, care se va desfasura marti, cat si pe cel dintre Manchester United si Manchester City, care va avea loc miercuri, iar niciunul dintre pariuri nu va fi castigator. Ambele partide din Cupa Ligii Angliei pot fi vizionate in direct la casa de pariuri Netbet.
 
Pentru a participa la promotie trebuie sa accesezi butonul de ‘’Inscriere’’, care se gaseste pe pagina promotiei. Pentru a fi eligibil la concurs te poti inscrie pana pe 26 octombrie, ora 23:30. Apoi, plaseaza live un pariu singur pe bilet de minim 50 RON pe unul sau pe ambele meciuri. Daca unul dintre pariuri va fi necastigator, vei primi o rambursare in valoare de 25 RON. Astfel, daca vei plasa pariuri pe un singur meci sau pe ambele, iar unul va fi necastigator, vei primi un freebet de 25 RON, iar daca vei pierde ambele pariuri vei primi doua freebeturi in valoare de 25 RON.

Ca sursa de inspiratie pentru a lua o decizie privind pronosticurile pe care le vei plasa recomandam sectiunea biletul zilei, unde foarte probabil vom avea pronosticuri pentru ambele partide. Va puteti inspira cu incredere din aceasta sectiune, deoarece, dupa cum puteti observa in tabelul din dreapta, majoritatea tipsterilor au profit in aceasta luna. 
 

Pariul trebuie plasat cu bani reali, altfel nu va fi luat in considerare pentru acordarea freebetului. Nu exista cota minima pentru ca pariul sa fie eligibil, singurele conditii fiind acelea ca miza minima a unuia sa fie 50 RON, iar pariul sa fie plasat live. Nu uitati ca valoarea freebetului nu va fi returnata in cont in cazul unui castig, asta intamplandu-se la toate casele de pariuri, nu doar la Netbet. Freebetul trebuie pariat pe un eveniment sportiv cu o cota de minim 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la acordarea freebetului. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

100 RON freebet la meciul Inter - Torino


A doua promotie vine de la casa de pariuri Circus, care va acorda un freebet, insa de 100 RON. Pentru a fi eligibil, trebuie sa depui si sa pariezi minim 50 RON pe meciul dintre Inter si Torino, care se va disputa miercuri, incepand cu ora 21:45. Optarea pentru promotie se poate face bifand casuta verde de pe biletul de pariuri. Promotia se incheie pe 26 octombrie, ora 21:44, pariul trebuind sa fie, asadar, pre-live.
 
De asemenea, pariul trebuie sa fie singur pe bilet. Freebetul (pariul gratuit) in valoare de 100 RON va fi valabil imediat ce biletul de pariuri a fost inregistrat. Dupa cum cu surprindere putem observa, nu exista cota minima pe care sa plasam pariul sau, cel putin, nu este specificat. Asta ar insemna ca freebetul poate fi obtinut chiar si daca plasam un pariu cu o cota de 1.01. Freebetul poate fi folosit pentru a paria live sau pre-live, valoarea sa nefiind returnata in cont, ci doar profitul. De asemenea, acesta poate fi jucat atat pe o partida, cat si pe mai multe. Freebetul va expira in maxim 7 zile de la acordare.