Promotii Kazahstan – Romania

Era de asteptat ca inaintea meciului Romaniei impotriva celor din Kazahstan casele de pariuri online sa aiba promotii cat mai interesante.
 

250 RON bonus la Netbet


Cea mai interesanta vine de la Netbet (click aici pentru recenzie), unde iti vei dubla castigul cu o singura conditie si anume aceea de a intui corect primul marcator al Romaniei de diseara. Pariul trebuie plasat pre-live; de altfel, nici nu exista aceasta optiune in timpul meciului. Daca primul marcator este din formatia Kazahstanului bonusul nu va fi acordat, la fel intamplandu-se si in cazul unui autogol. Romania a inscris insa prima atat cu Armenia, cat si cu Muntenegru, fiind foarte probabil sa o faca si contra Kazahstanului. Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa te inscrii, butonul aferent aflandu-se pe pagina promotiei, care poate fi gasita foarte usor.  Inscrierea este valabila pana la ora meciului (19:00), nefiind important daca te inscrii inainte sau dupa ce plasezi pariul.
 

Daca vei ghici primul marcator al Romaniei castigul va fi dublat, in limita a 250 RON. Miza minima a pariului este 30 RON. Castigul extra va fi acordat sub forma de bonus, cerintele de rulaj trebuind indeplinite in 6 zile, pentru asta trebuind sa rulezi bonusul de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Incheiem prin a spune ca in meciul cu Muntenegru Adi Popa a marcat primul, contra Armeniei facand asta Bogdan Stancu din penalty.
 
Urmatoarele doua promotii Kazahstan – Romania se adreseaza celor ce inca nu au cont la respectiva casa de pariuri.
 

Cota 7.00 pentru victoria Romaniei la 888sport


Incepem cu cea oferita de 888sport (click aici pentru recenzie). Aceasta ofera cota 7.00 pentru ca Romania sa invinga diseara. Pentru a fi eligibil la promotie nu este nevoie sa introduci vreun cod bonus la inregistrare. Daca vei aplica la aceasta promotie vei fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun-venit de maxim 1 000 RON.
 

Doar primii 1 000 utilizatori care se vor inregistra si vor plasa pariuri pe victoria Romaniei in meciul de diseara vor obtine aceasta cota marita. Pentru a beneficia de ea, miza minima trebuie sa fie 5 RON, iar cea maxima 50 RON. Poate fi si o miza mai mare, insa diferenta va fi calculata la cota normala. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 2.00 inainte de a efectua o retragere, termenul rulajului fiind de 60 zile. Promotia este destinata doar celor ce se afla in Romania.
 

Cota 6.00 pentru victoria Romaniei la Betfair


O promotie asemanatoare gasim si la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie), aceasta oferind cota 6.00 pentru succesul Romaniei. Pentru a beneficia de aceasta trebuie sa te inregistrezi folosind codul promotional ZSKM33. Tine minte insa ca daca vei aplica la aceasta promotie nu vei mai primi bonusul de inregistrare de maxim 200 euro.
 

Promotia este adresata si in acest caz doar romanilor. Din miza ta, 10 euro se vor inmulti cu aceasta cota marita, restul inmultindu-se cu cota normala. Daca pariul nu va fi castigator, miza se va rambursa, in limita a 10 euro. Indiferent de rezultat, bonusul/rambursarea trebuie rulat o singura data pe o cota de minim 1.5 inaintea de a efectua o retragere. In cazul unui bilet multiplu trebuie ca macar o selectie sa aiba cota minima 1.5. Aveti la dispozitie 90 zile pentru a efectua rulajul.