Promotii fotbal 5-13 august

Fotbalul european de top incepe in acest weekend cu prima etapa din Ligue 1, insa si cu Supercupele Angliei  si Germaniei, pentru ca saptamana viitoare sa avem Supercupa Europei, insa si cele ale Spaniei si Italiei. Casele de pariuri abunda cu promotii pentru aceste meciuri, insa si pentru cele din Liga I.
 

1. Cota 10.0 pentru orice pariu din Liga I


In weekend se desfasoara etapa cu numarul 4 a Ligii I, aceasta casa de pariuri prezentand o promotie  pe care cu greu o poti refuza. Este vorba despre oferirea cotei 10.0 pentru orice selectie din aceasta etapa cu o cota minima de 1.1. La promotie sunt eligibili cei care nu au cont la casa online si isi vor  face  unul pana luni introducand codul bonus “LIGA1”. Depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie.
 
 
Miza maxima care se va calcula pentru aceasta cota este 40 RON. Pe scurt, vei putea castiga 400 lei pentru orice selectie din Liga I cu o cota minima de 1.1. Astfel, vei fi platit in bani reali conform cotei de pe site, pentru ca restul de bani sa fie creditat sub forma de bonus in maxim 48 ore. Daca pariul nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, tot sub forma de bonus.
 
In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia pierzator de 6 ori. Daca preferi un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Handicap, Under/Over sau Forecast/Tricast pe cursele de cai nu vor conta pentru rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri folosind codul LIGA1
 2. Alege orice selectie din aceasta etapa de Liga 1 cu o cota minima de 1.1
 3. Daca selectia este castigatoare vei primi maxim 400 lei, in caz contrar vei primi cel mult 80 lei
 4. Bonusul trebuie rulat de 4, respectiv 6 ori pe cote minime de 1.6
 

2. Cota 7.00 pentru victoria celor de la FCSB


Dupa calificarea in play-offul Champions League, dar si dupa aflarea adversarului din aceasta faza, FCSB ar trebui sa abordeze cu incredere partida din deplasare contra Concordiei Chiajna.
 
Toti cei care nu au cont la aceasta casa de pariuri si se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBN32 vor primi cota 7.00 pentru succesul lui FCSB de duminica seara. Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care FCSB se va impune vei castiga cel mult 350 lei.
 
 
Astfel, miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici  favorabile pronosticului
 • Concordia a marcat un singur gol in 3 etape
 • FCSB este neinvinsa in campionat
 • FCSB a invins in 7 din ultimele 9 intalniri directe din Liga I
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN32
 2. Plaseaza un pariu pre-live, singur pe bilet, pe victoria lui FCSB.
 3. Daca FCSB se va impune vei obtine maxim 350 lei
 4. Miza o vei primi cash, iar profitul sub forma de freebet
 

3. Freebet de 10 RON pentru fiecare gol din Liga I


In vederea etapei a patra din Liga I, aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu, pre-live sau live, pe minim un meci din aceasta runda  a Ligii I. Daca pariul nu este castigator vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol din respectivul meci. Freebetul maxim este de 200 lei. Doar primul pariu eligibil in fiecare meci se va lua in considerare pentru promotie.
 
 
Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea ultimului meci al etapei, trebuind pariat in termen de 7 zile pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa online deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza un pariu conform cerintelor pe cel putin un meci de Liga I
 3. Daca pariul este necastigator vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat
 

4. Obtine un freebet de 15 RON in fiecare zi de Liga I 


Aceasta casa online continua promotiile conform carora ofera un freebet in valoare de 15 lei in fiecare zi de Liga I. Pentru aceasta runda meciurile alese se vor desfasura intre Poli Iasi si CFR Cluj, Concordia si FCSB, respectiv Dinamo si Gaz Metan, in vreme ce ieri a fost vorba de meciul dintre Voluntari si Botosani.
 
 
Inainte de a plasa orice pariu pe aceste meciuri trebuie sa te inscrii pentru respectiva partida din pagina promotiei. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live pe meciul/meciurile la care ai ales sa participi, cu o miza minima de 50 lei si la o cota minima de 1.75. Pariurile pe tipurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se califica pentru promotie. Apoi vei primi un freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Cota minima a pariului trebuie sa fie 2.00. Castigul maxim provenit din freebet este de 75 lei.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa online deschide-ti  unul acum
 2. Inscrie-te la promotii selectand butonul “Particip” din pagina acestora
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe meciul respectiv
 4. Primesti un freebet pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci
 

5. Cote marite la victorie in Supercupa Angliei


Weekendul viitor se va da startul in Premier League, in acest sfarsit de saptamana urmand sa aiba loc Supercupa intre Chelsea si Arsenal.

In vederea derby-ului londonez, aceasta casa online prezinta cote marite pentru victoria celor doua in timp regulamentar. Este vorba despre cota 8.00 pentru un succes al “albastrilor” si 10.0 pentru unul al “tunarilor”. Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la aceasta casa de pariuri si se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBN31.
 
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care Chelsea se va impune vei castiga cel mult 400 lei, iar daca Arsenal o va face vei lua 500 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor lui Chelsea sau Arsenal, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN31
 2. Plaseaza un pariu pe victoria in timp regulamentar a lui Chelsea sau Arsenal in Supercupa de duminica
 3. Primesti un freebet de maxim 400 lei daca va castiga Chelsea si cel mult 500 lei daca o va face Arsenal
 

6. Obtine un freebet de 30 RON pe fiecare dintre Supercupe


In aceasta perioada vom avea Supercupe ce se vor disputa intre echipele de top ale Europei, astfel ca ne asteapta un spectacol garantat.
 
Sirul Supercupelor va incepe sambata, 5 august, cu partida dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen, continuand duminica prin cea dintre Arsenal si Chelsea. Martea viitoare se va disputa Supercupa Europei intre Real Madrid si Manchester United, pentru ca weekendul viitor sa se desfasoare meciurile dintre Barcelona si Real Madrid, respectiv Juventus si Lazio. Pentru fiecare dintre cele 5 partide, aceasta casa online v-a pregatit un freebet in valoare de 30 lei.
 
 
Inainte de a plasa orice pariu pe aceste meciuri trebuie sa te inscrii pentru respectiva partida din pagina promotiei. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live pe meciul/meciurile la care ai ales sa participi, cu o miza minima de 100 lei si la o cota minima de 1.75. Daca nu stii ce pariuri sa alegi te poti inspira din sectiunea “biletul zilei”. Pariurile pe tipurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se califica pentru promotie. Apoi vei primi un freebet de 30 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Cota minima a pariului trebuie sa fie 2.00. Castigul maxim provenit din freebet este de 75 lei.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa online deschide-ti  unul acum
 2. Inscrie-te la promotii selectand butonul “Particip” din pagina acestora
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe meciul respectiv
 4. Primesti un freebet pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci
 

7. Castiga un freebet de fiecare data cand echipa ta favorita se impune


Aceasta casa de pariuri intampina cum se cuvine noul sezon de Premier League. Astfel, daca vei participa la promotie vei primi un freebet in fiecare etapa in care aceasta se va impune. Freebetul va fi in valoare de 10 lei sau 25 lei, in functie de echipa pe care o alegi. Mai multe detalii gasesti in pagina promotiei.
 
 
Intai de toate trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia. Apoi trebuie sa plasezi un pariu de minim 250 lei pe echipa care crezi ca va obtine titlul in Premier League in acest sezon. Pariul trebuie plasat inainte de startul competitiei. Pentru fiecare etapa de Premier League in care aceasta castiga vei primi freebetul. Evident, doar primul pariu plasat se ia in calcul pentru promotie.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa online deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza un pariu pe echipa care va castiga Premier League pana va debuta campionatul
 3. Primesti un freebet de 10 lei sau 25 lei in fiecare etapa in care castiga echipa pe care ai ales-o