Promotii fotbal 16-17 decembrie

Liga I isi consuma in acest weekend ultima runda din 2017, runda in urma careia CFR Cluj va ramane lider. Intrebarea este ce echipe vor completa locurile de play-off si cine se va clasa pe 7. Raspunsul la aceste intrebari il vom sti luni, odata cu incheierea meciului dintre ACS Poli si Dinamo. De asemenea, duminica vom afla daca Barcelona va ramane neinvinsa in La Liga.


1. Cota 10.0 pentru orice partida din 16 decembrie


Pentru ziua de astazi, 16 decembrie, aceasta casa de pariuri ne ofera cota 10.0 orice pariu am plasa din cele 5 campionate de top, la care se adauga Liga I. La promotie sunt eligibili doar clientii care se inscriu azi la casa de pariuri folosind codul COTA10. Miza maxima a pariului este 40 lei, acesta putand fi plasat doar pre-live. Nu exista cota minima. Daca pariul e castigator vei fi platit in bani cash conform cotelor de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus.Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei inapoi, pana la 80 lei. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie pariat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. Acesta trebuie finalizat in termen de 7 zile, pariurile Forecast/Tricast pe cursele de  cai sau cele simple tip Handicap sau Under/Over nefiind luate in considerare la rulaj.


Cum procedez?

1.       Creeaza-ti cont azi, 16 decembrie, la casa de pariuri, utilizand codul COTA10

2.       Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet alegand din meciurile ce se disputa astazi in cele 5 campionate de top sau in Liga I

3.       Daca pariul va fi castigator, acesta va fi calculat la cota 10.0, iar  daca va fi necastigator ti se va acorda dublul mizei


2.  Orice cota peste 1.2 se transforma in 10.0 la FCSB vs Viitorul


In vederea partidei din Liga I dintre FCSB si Viitorul aceasta casa online prezinta cota 10.0 oricarei cote reale de cel putin 1.2. La promotie sunt eligibili clientii care se inscriu la casa de pariuri folosind codul FCSB. Miza maxima a pariului este 40 lei, acesta putand fi plasat doar pre-live.In cazul in care pariul e castigator vei fi platit in bani cash conform cotelor de pe site, restul castigului fiind creditat sub forma de bonus. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei inapoi, pana la 80 lei. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie pariat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. Daca preferi biletele multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Bonusul trebuie finalizat in termen de 7 zile, pariurile Forecast/Tricast pe cursele de  cai sau cele simple tip Handicap sau Under/Over nefiind luate in considerare la rulaj.


Cum procedez?

1.       Creeaza-ti cont la casa de pariuri utilizand codul FCSB

2.       Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet la o cota minima de 1.2 pe meciul dintre FCSB si Viitorul

3.       Daca pariul va fi castigator, acesta va fi calculat la cota 10.0, iar  daca va fi necastigator ti se va acorda dublul mizei3. Cota 4.00 pentru ca Barcelona sa castige


Ziua de duminica din La Liga se va incheia cu partida dintre Barcelona si Deportivo La Coruna, cota normala a catalanilor la victorie fiind sub 1.1. La aceasta casa de pariuri insa, vei beneficia de o cota de 4.00 pentru ca echipa antrenata de Ernesto Valverde sa o invinga pe teren propriu pe La Coruna. Asta doar daca te vei inregistra la casa online pana la ora meciului introducand codul ZFBN96.Apoi nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul cu Deportivo La Coruna. Daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului, pana la 150 RON, se va acorda sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuat din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Barcelona are 12 victorii si 3 remize in campionat, cu 38 goluri marcate si doar 7 primite

·         La Coruna se afla pe 17, suferind 4 infrangeri in precedentele 6 deplasari


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN96

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul de pe teren propriu cu La Coruna

3.       Pariul trebuie efectuat din piata Sportsbook

4.       Daca Barcelona se va impune vei castiga maxim 200 lei


4. FCSB are cota 8.00 la victorie 


FCSB va  incheia campionatul in 2017 cu un meci pe  propriul teren in fata celor de la Viitorul Constanta. Elevii antrenati de Nicolae Dica au mari sanse de a se impune, de aceea ar trebui sa profiti de cota 8.00 pe care o vei intalni la aceasta casa de pariuri. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra pana duminica, ora 20:00, folosind codul ZFBN95.Tot ce trebuie sa faci apoi este sa plasezi un pariu pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Viitorul Constanta. In cazul unui pariu castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului, pana la 350 RON, se va acorda sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuat din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         FCSB vine dupa 6 victorii pe propriul teren in campionat, interval in care a primit un singur gol

·         FCSB s-a impus in 6 din cele 7 intalniri directe de pe propriul teren


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN95

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui FCSB in meciul de pe teren propriu cu Viitorul 

3.       Daca FCSB se va impune vei castiga maxim 400 lei

4.       Pariul trebuie efectuat din piata Sportsbook


5. Zilnic in Liga I acumulezi un freebet


Meciurile ce vor capta atentia in aceasta ultima etapa a anului din Liga I se vor desfasura intre CSU Craiova si CFR Cluj, FCSB si Viitorul, respectiv ACS Poli si Dinamo. La fiecare din aceste 3 meciuri ai sansa de a obtine un freebet in valoare de 15 lei la aceasta casa de pariuri. Astfel, depune minim 50 lei folosind codul bonus LIGA11612 daca doresti sa pariezi pe meciul dintre Craiova si CFR Cluj, LIGA11712 pentru plasarea unui pariu pe meciul dintre FCSB si Viitorul, respectiv LIGA11812 pentru un pariu pe meciul dintre Poli si Dinamo.Dupa efectuarea depozitului dorit plaseaza un pariu pre-live pe meciul corespunzator codului folosit la depunere. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa ce ai plasat pariul pre-live vei primi un freebet de 15 lei, ce trebuie plasat live pe acelasi meci. Fiecare freebet trebuie mizat la o cota minima de 2.00.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici

2.       Depune cel putin 50 lei introducand codul corespunzator meciului pe care vrei sa pariezi (poti depune o data, de doua ori sau de 3 ori)

3.       Plaseaza un pariu pre-live de minim 50 lei la meciul corespunzator codului pe care l-ai folosit la depozit

4.       Freebetul obtinut trebuie plasat live pe acelasi meci

5.       Castigul maxim de pe urma freebetului este de 75 RON


6. Marcatorii iti ramburseaza miza la FCSB vs Viitorul


In meciul dintre FCSB si Viitorul asteptam goluri multe, deoarece la cele doua echipe evolueaza cei mai buni marcatori din campionat. Este vorba despre Harlem Gnohere si George Tucudean. Prin urmare, aceasta  casa de pariuri te invita sa plasezi un pariu pe una din urmatoarele piete in meciul dintre FCSB si Viitorul: “Primul gol marcat”, “Ultimul marcator”, “Marcator oricand”, “Jucatorul sa inscrie +2 goluri” sau “Hat-trick jucator”. In schimb, in cazul in care Gnohere si/sau Tucudean vor marca, iar pariul tau va fi necastigator, miza ti se va rambursa sub forma de bonus, in limita a 50 lei. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Bonusul va fi creditat in maxim 24 ore de la incheierea partidei, trebuind pariat de 5 ori la o cota minima de 1.65.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri creeaza-ti unul acum

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe una din cele 5 piete de mai sus in meciul dintre FCSB si Viitorul

3.       Daca Gnohere si/sau Tucudean marcheaza, iar pariul tau este necastigator, miza iti va fi rambursata