Promotii finala Europa League

In urma ultimului act al Europa League vom afla ce echipa se va califica direct in grupele Champions League sezonul viitor. Patru sunt casele de pariuri ce prezinta promotii in vederea acestei partide.
 

Super-cota pentru ca Manchester United sa castige in timp regulamentar


Cu siguranta cea mai incitanta promotie vine de la casa de pariuri Netbet, care ofera cota 10.0 pentru victoria echipei antrenate de Jose Mourinho in cele 90 minute regulamentare de joc. In mod normal, cota ca Manchester United sa castige variaza in jurul valorii de 1.85-1.9, asa ca aceasta promotie nu trebuie ratata. Eligibili la ea sunt toti romanii ce se vor inregistra la Netbet pana la ora meciului utilizand codul COTAS. Cei ce vor depune prin Skrill sau Neteller nu vor fi eligibili la promotie. De asemenea, daca te vei inregistra cu acest cod nu vei fi eligibil pentru bonusul de bun-venit de la Netbet, cel mai mare din Romania.
 
 
Miza maxima pentru aceasta cota marita este 40 lei. In cazul in care Manchester United va castiga vei obtine 400 lei. Astfel, vei primi castigul conform cotei normale (in acest moment 1.86) sub forma de cash (maxim 74.4 lei), restul castigului fiind creditat in maxim 48 ore sub forma de freebet. Daca Manchester United nu va castiga in timp regulamentar vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de freebet.
 
Daca pariul este castigator, freebetul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6, iar daca este pierzator trebuie rulat de 6 ori pe o cota minima de 1.6. In ambele cazuri daca vei miza pe un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile tip Handicap, Under/Over sau Forecast/Trricast pe cursele de cai nu conteaza la rulaj.
 
Statistici  favorabile pronosticului
  • Manchester United este neinvinsa in faza eliminatorie
  • Ajax a suferit doua infrangeri in ultimele 3 meciuri de Europa League, primind de fiecare data 3 goluri
  • Manchester United beneficiaza de o experienta europeana mai mare
 

Cota 7.00 pentru o victorie a lui Manchester United


Netbet nu este singura casa pariuri online ce prezinta o cota marita pentru victoria ‘’diavolilor rosii’’ in timp regulamentar, Betfair venind si ea cu o oferta de acest gen destinata tot nou-venitilor. Astfel, vor beneficia de cota 7.00 pentru succesul lui Manchester United in timp regulamentar toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZFBN13.
 
 
Miza maxima care se califica pentru aceasta cota marita este 50 lei. Daca Manchester United va invinge in timp regulamentar in cont ti se vor credita maxim 350 lei. Astfel, vei primi automat 50 lei cash, iar restul de 300 lei in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 30 zile, trebuind plasat pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.  Atat pariul pe victoria lui Manchester United, cat si cel folosind freebetul trebuie plasat din piata ‘’Sportsbook’’.
 

Ia un freebet pentru a paria live pe finala Europa League


O promotie destinata de aceasta data tuturor utilizatorilorv romani, fie ei vechi sau noi, gasim la Winmasters. Aici poti obtine un freebet de 20% pana la 100 lei daca te vei inscrie si vei plasa un pariu pre-live pe finala Europa League. Inscrierea se efectueaza din interiorul promotiei, una care se poate gasi pe pagina principala (Categoria ‘’Sporturi’’),  actionand butonul ‘’Particip’’.
 
 
Dupa ce ai facut asta trebuie doar sa plasezi pariul pre-live pe meciul dintre Ajax si Manchester United la o cota minima de 1.75. Pariurile tip Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt incluse in promotie. Pariul gratuit va fi creditat imediat ce l-ai plasat pe cel pre-live, putand fi folosit doar pe o selectie live, la o cota minima de 1.75.
 

Obtine 20 RON pentru fiecare gol marcat de echipa ta favorita


Nici Sportingbet nu sta deoparte cand vine vorba despre o promotie pentru finala Europa League.  Aceasta este destinata tuturor utilizatorilor, cerandu-ti sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet,de minim 80 lei, pe rezultatul final al meciului (Victorie gazde sau Victorie oaspeti). Se va lua in considerare doar primul pariu plasat pe unul dintre cele doua rezultate finale.
 
 
Indiferent de rezultatul pariului vei primi un freebet in valoare de 20 lei pentru fiecare gol marcat de echipa aleasa de tine, in limita a 80 lei. Freebetul va fi creditat in termen de 48 ore de la incheierea promotiei. Acesta este disponibil timp de 7 zile, putand fi plasat pe orice eveniment sportiv, indiferent de cota. Nu uita insa ca in cazul unui pariu castigator se crediteaza in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului.