Promotii Champions League 11-12 aprilie

In vederea celor 4 meciuri din prima mansa a sferturilor Champions League, multe case pariuri online prezinta promotii, unele destinate tuturor clientilor, altele la care pot participa doar jucatorii care si-au creat cont recent.
 
 

Pariaza pe un meci din Champions League si castigi un freebet


Cea mai apreciata casa de pariuri licentiata in Romania, Unibet, vine cu o promotie valabila pentru toti utilizatorii. Premiul este un pariu live gratuit (freebet) in valoare de 25 lei daca vei plasa, tot live, minim 120 lei, pe un singur meci ce are loc ori pe 11, ori pe 12 aprilie. Miza poate fi plasata pe un singur pariu sau cumulat, insa trebuie tintit acelasi meci. Cota minima pentru fiecare pariu live este 1.5. Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia. 
 
 
Freebetul va fi creditat indiferent de rezultatele pariurilor, fiind valabil pentru meciurile europene din ziua urmatoare. Spre exemplu, daca ai plasat pariuri pe un singur meci de marti, freebetul live va putea fi folosit doar pe meciurile de miercuri din Champions League, iar daca ai plasat pariuri live pe un singur meci de miercuri, acesta va putea fi folosit doar pentru meciurile de joi din Europa League. Freebetul poate fi pariat pe orice cota, insa doar profitul va fi creditat in cont in cazul unui castig.
 

Rambursare de 200 lei pe meciurile din Champions League


O promotie destul de buna pentru sferturile de finala vine de la casa de pariuri Netbet, care iti ramburseaza toate pariurile necastigatoare, in limita a 200 lei. Conditiile pentru ca asta sa se intample sunt ca un pariu sa fie singur pe bilet, sa aiba miza minima de 100 lei si cota minima de 1.5. Astfel, poti capata o rambursare pentru maxim doua sferturi de finala. Nu uita sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia.
 
 
Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea turului sferturilor de finala Champions League, fiind valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu se vor lua in considerare la rulaj.

 
Pariezi pe Champions League si castigi un freebet pentru Europa League


Casa de pariuri Winmasters conduce in ceea ce priveste ofertele pentru cele 4 meciuri din Champions League, dispunand de 3. Prima dintre ele ne va oferi un freebet in valoare de 30 lei daca vei depune 100 lei folosind codul ROCL134, pentru ca apoi sa plasezi pre-live un singur bilet multiplu de minim 100 lei pe meciurile din Champions League, cu o cota individuala de cel putin 1.35. Pariurile pe marketurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile in vederea promotiei.
 
 
Freebetul il vei primi joi, trebuind pariat pe meciul de Europa League dintre Anderlecht si Manchester United. Pariul trebuie sa fie pre-live, singur pe bilet si la o cota minima de 1.8. Nici aici marketurile Handicap si DNB nu se iau in considerare. Castigul maxim de pe urma pariului gratuit este de 200 lei (cota 7.5).
 

Cote marite la victorie in Barcelona vs Juventus si Bayern Munchen vs Real Madrid


Urmatoarele doua promotii se refera la cele mai tari meciuri din aceasta faza si sunt destinate doar celor ce isi vor face un cont la Winmasters pana la ora meciurilor. Dupa ce ai realizat asta, trebuie sa depui minim 40 lei folosind codul ROHIGHODD12417 sau ROHIGHODD13417. Daca vei introduce primul cod vei primi cota 8.00 la victorie pentru Juventus si 10.0 pentru Barcelona, iar daca vei introduce al doilea cod vei primi cota 6.00 la victorie pentru Bayern Munchen si 12.0 pentru Real Madrid.
 
 
Pentru a profita de aceste cote, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua formatii din meciul corespunzator codului pe care l-ai introdus la inregistrare. Pariul maxim ce va fi luat in calcul pentru aceasta promotie este de 50 lei. Daca vei participa la ea, introducand unul dintre coduri, nu vei putea lua bonusul de bun venit in valoare de 300 lei. Daca pariul va fi castigator, initial iti va fi validat la cota jucata, pentru ca joi sa primesti restul castigului sub forma de bonus. Acesta trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.65. In cazul unui bilet multiplu, cota minima a fiecarei selectii trebuie sa fie 1.35. Pariurile tip Handicap, DNB si Forecast/Tricast nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 
 

Super pariuri la cele doua meciuri tari din Champions League


Un nou tip de promotie afisat de catre casa de pariuri 888sport se numeste Profit Boost si este valabil doar pentru cei care s-au inregistrat la aceasta casa in ultimele 7 zile. Doua exemple de Profit Boost ne sunt prezentate la meciurile dintre Juventus si Barcelona, respectiv Bayern Munchen si Real Madrid, cotele marite fiind corespunzatoare rezultatului final. Astfel, dacavei plasa 50 lei pe succesul lui Juventus si aceasta se va impune, vei castiga 210 lei, echivalentul cotei 4.2, iar daca vei miza 50 lei pe succesul Barcelonei vei lua 230 lei, echivalentul cotei 4.6. De partea cealalta, daca vei miza 50 lei pe victoria lui Bayern Munchen vei lua 130 lei, echivalentul cotei 2.6, iar daca vei plasa un pariu de 50 lei pe succesul lui Real Madrid vei castiga 350 lei, echivalentul cotei 7.00.
 
 
Poti profita de ambele cote marite, neexistand vreo restrictie, ramanand eligibil la bonusul de bun-venit de maxim 1 000 lei. De altfel, pe timpul primelor 7 zile de la inregistrare poti plasa mai multe astfel de cote marite, pariul maxim pentru fiecare fiind 50 lei. Pentru a obtine aceste cote trebuie sa apesi butonul Profit Boost, aflat imediat sub biletul tau de joc. Castigul este in bani reali, netrebuind rulat.
 
 

Cota mult marita pentru succesul Barcelonei


O promotie care vizeaza clientii noi ne prezinta casa de pariuri Betfair. Aceasta ofera cota 10.0 pentru victoria Barcelonei in fata Juventusului tuturor celor care se vor inregistra utilizand codul ZSKN50. Miza maxima care se califica pentru aceasta cota marita este 50 lei, pariul trebuind sa fie pre-live, singur pe bilet si plasat din piata Sportsbook.
 
 
In cazul unei victorii a catalanilor, miza va fi rambursata cash, restul castigului fiindu-ti creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie utilizat in maxim 90 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Si in acest caz pariul trebuie efectuat din piata Sportsbook.