Promotii 6-8 mai 2017

Si in acest weekend promotiile abunda la casele de pariuri, acestea vizand insa si alte sporturi, nu doar fotbalul.
 

Un freebet la fiecare 3 pariuri pe Liga 1


Astazi va debuta penultima etapa din play-offul Ligii I, casa de pariuri Netbet fiind la datorie si de aceasta data, prezentand o promotie pe masura. Astfel, daca  vei plasa 3 pariuri pe meciurile din etapa a noua din play-off si/sau play-out vei primi un freebet in valoare de 50 lei. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, insa singure pe bilet, miza minima a unuia fiind de 50 lei, iar cota minima 1.5.
 
 
Cele 3 pariuri trebuie plasate pe meciuri distincte din etapa a noua a Ligii I. Freebetul il vei primi indiferent de rezultate, insa nu uita sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia, inscriere care poate fi facuta pana in noaptea de 9 mai, ora 1:59. Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, trebuind pariat si stabilit in cel mult 7 zile pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 

Rambursare de 100 RON daca CSM Bucuresti nu castiga


Campioana la prima participare in EHF Champions League, CSM Bucuresti a ajuns si acum in Final Four, doua meciuri despartind-o de un nou trofeu. Primul va avea loc astazi, in fata lui Vardar Skopje, cea mai buna casa de pariuri cand vine vorba de promotii, Netbet, prezentand una pentru meciul de astazi, care va avea loc la 18:45 si va putea fi vazut la Netbet TV. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu de minim 50 lei pe victoria echipei noastre, iar daca pariul este pierzator miza iti va fi rambursata, in limita a 100 lei.
 
 
Pariul poate fi atat live, cat si pre-live, insa singur pe bilet, pentru a participa la promotie trebuind sa te inscrii din pagina acesteia pana pe 6 mai, ora 22:59. Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore, fiind valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu sunt eligibile pentru rulaj.
 

Freebet de 100 RON la Openul din Madrid


Astazi, 6 mai, este prima zi a Openului din Madrid, casa de pariuri Netbet neramanand indiferenta la un asemenea turneu major, transmis in direct de Netbet TV, scotand din joben o promotie. Aceasta iti va oferi un freebet in valoare de 100 lei, pentru asta trebuind sa optezi pentru promotie si sa plasezi pana in optimile de finala 5 pariuri singure pe bilet, live si/sau pre-live cu o miza individuala de 50 lei si o cota minima de 1.5, indiferent de tablou. Daca vei face asta vei primi un freebet in valoare de 100 lei pe care il poti foloi pe sferturi, semifinale sau finale. Acesta trebuie pariat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota 2.00.
 


Cota 4.00 pentru minim doua goluri la Arsenal vs Manchester United


Duelul dintre Arsenal si Manchester United a fost mereu interesant, dar mai cu seama acum, cand in joc este calificarea in Champions League.  Daca Arsenal va pierde va mai avea sanse foarte mici la un loc de Champions League, insa Manchester United va putea ataca locul 3. Nimanui nu-i convine remiza, astfel ca promotia casei de pariuri Winmasters conform careia ni se ofera cota 4.00 pentru minim doua goluri in acest meci este una foarte buna.

 
Eligibili sunt toti cei care se inregistreaza la Winmasters si depun pentru prima data minim 40 lei utiliizand codul ROHIGHODD8517. Pariul pentru aceasta selectie trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet cu o miza maxima de 50 lei. Daca vei introduce acest cod la prima depunere nu vei fi eligibil pentru bonusul de bun-venit. Daca pariul va fi castigator, initial iti va fi validat la cota jucata, iar luni diferenta va fi creditata sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe o cota minima de 1.75. In cazul unui pariu multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile tip handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul pentru rulaj.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • In 14 din ultimele 15 etape din Premier League in meciurile lui Arsenal au fost inscrise minim doua goluri
  • In 11 din ultimele 12 deplasari de Premier League s-au marcat cel putin doua goluri in meciurile lui Manchester United
  • In ultimele 6 intalniri directe au fost inscrise minim doua goluri
 

Cota mult marita pentru victoria lui FCSB


In cele doua etape pe care le mai are de disputat FCSB trebuie sa castige tot si sa spere ca Viitorul sa comita un pas gresit. Cea mai grea partida dintre cele doua pentru gruparea ros-albastra va fi cea de luni, in care o va intalni in deplasare pe Astra. Bazandu-se pe faptul ca oaspetilor le trebuie victoria, casa de pariuri Betfair ofera cota 8.00 pentru un succes al trupei lui Reghechampf. Eligibili la aceasta sunt toti cei ce se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBN05.
 
 
Maxim 50 lei se califica pentru aceasta promotie. Daca pariul va fi castigator, initial iti va fi rambursata miza, pentru ca in maxim 24 ore restul castigului sa ti se acorde sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 30 zile, cota minima pe care trebuie rulat fiind 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Astra a obtinut doar 3 puncte in ultimele 7 etape
 

Cota 5.00 pentru succesul catalanilor


Chiar daca va juca pe teren propriu, Barcelona va avea un adversar greu diseara. Este vorba despre Villarreal, formatie aflata pe locul 5. Un pas gresit inseamna, practic, compromiterea sanselor la titlu pentru catalani. Astfel, ni se pare excelenta cota 5.00 pentru o victorie a catalanilor. Eligibili la aceasta sunt toti cei ce se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBN04.
 

Maxim 50 lei se califica pentru aceasta promotie. Daca pariul va fi castigator, initial iti va fi rambursata miza, pentru ca in maxim 24 ore restul castigului sa ti se acorde sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 30 zile, cota minima pe care trebuie rulat fiind 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona vine dupa 10 victorii pe teren propriu in La Liga, in 9 dintre ele marcand minim 3 goluri
  • Barcelona a castigat precedentele 6 intalniri directe de pe Camp Nou
 

Ia un freebet de 25 RON pentru biletele multiple


O promotie interesanta a casei de pariuri Betfair ne ofera un freebet in valoare de 25 lei pentru fiecare 125 lei pariati in fiecare saptamana pe meciuri de fotbal doar in piata Sportsbook. Freebetul va fi creditat in fiecare luni, indiferent de rezultatul acelor meciuri. Miza poate fi plasata pe un bilet sau mai multe, singurele conditii fiind ca biletul sa contina minim 4 selectii, ca pariurile sa fie pre-live, cu o cota individualla de 1.5, insa aveti grija, de asemenea, sa nu activati optiunea ‘’Asigurare bilet’’. Freebetul se poate folosi pe orice meci din piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, fiind valabil timp de 48 ore de la creditare.