Promotii 5-6 noiembrie 2016

Un nou weekend a inceput, majoritatea caselor de pariuri online oferind cel putin o promotie, fie ca este vorba de freebeturi, bonusuri sau rambursari.
 

Castiga un freebet de 50 RON pariind pe Liga I


Vom incepe cu Netbet (click aici pentru recenzie), casa de pariuri care ofera cel mai mare bonus la inregistrare la pariuri sportive. Aici putem lua un freebet in valoare de 50 lei daca vom plasa cel putin 3 pariuri pe rezultatul final in minim 3 din cele 7 meciuri din Liga I din aceasta etapa. Miza minima pentru un pariu individual este 50 lei, insa avem un avantaj enorm. Pe langa faptul ca nu exista cota minima, putem plasa si pariuri live, nu doar pre-meci. Sectiunea ’’biletul zilei’’ se dovedeste o sursa importanta de inspiratie pentru pariori, de vreme ce multe dintre pronosticurile oferite de expertii nostri sunt castigatoare. Dintre cele 7 meciuri din Liga I dintr-o etapa, in aceasta sectiune vor aparea de fiecare data mai mult de jumatate.
 

Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, indiferent de rezultatul meciului. Acesta trebuie folosit pentru a plasa un pariu pe cel putin un meci din etapa cu numarul 16 a Ligii I, care va fi peste doua saptamani. Cota minima la care poate fi utilizat freebetul este 1.8, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.8. In cont va fi returnat castigul de pe urma freebetului, nu si valoarea lui. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

Cote marite pentru victoria Stelei si a celor de la Bayern Munchen


Urmatoarele doua promotii vin de la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie). Acestea sunt disponibile doar clientilor care se inregistreaza la casa online introducand anumite coduri. Pentru cei ce folosesc codul ZSKM48 este valabila promotia conform careia Bayern Munchen are cota de 4.00 la victorie in partida de pe teren propriu cu Hoffenheim. In schimb, cei ce se inregistreaza la Betfair introducand codul promotional ZSKM49 vor fi eligibili la cota de 6.00 la victorie pentru Steaua in meciul de pe propriul teren cu Viitorul.
 

Pentru a beneficia la maxim de aceste cote marite, plaseaza un pariu de maxim 50 lei. Poti plasa si un pariu cu o miza mai mare, insa diferenta va fi inmultita cu acea cota normala, care in acest moment este 1.18 pentru victoria Bayernului si 1.55 pentru cea a Stelei. Daca pariul ales nu va fi castigator miza va fi rambursata, in limita a 50 lei. Bonusul/rambursarea trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5. Atentie, atat pariul pentru victoria uneia dintre cele doua, cat si rambursarea trebuie plasate pe piata ‘’Sportsbook’’, nu pe ‘’Exchange’’. Bonusul este valabil timp de 90 zile.
 
 

Freebeturi in valoare de 250 RON pentru doua super-meciuri


Casa de pariuri Circus (click aici pentru recenzie) nu se lasa nici ea mai prejos, oferind, de asemenea, doua promotii, destinate atat clientilor noi, cat si celor existenti. In una dintre ele veti primi un freebet de maxim 100 lei daca veti efectua o depunere si veti paria minim 50 lei simplu si pre-live pe meciul dintre Arsenal si Tottenham. A doua promotie va va oferi o rambursare pana la 150 lei, tot sub forma de freebet, daca veti plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Sevilla si Barcelona, dar doar daca partida se va termina cu scorul de 0-0. Freebeturile sunt disponibille timp de 7 zile de la creditare. Ca orice freebet, nici valoarea acestuia nu va fi rambursata in cont in cazul unui castig, Daca, in schimb, pariul plasat cu ajutorul freebetului este anulat, miza va fi rambursata.
 

Bonus de 50% pentru pariurile acumulatoare


Casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) ofera in fiecare saptamana un bonus care poate ajunge la 50% din profit daca veti plasa minim 5 pariuri pe bilet. In acest weekend puteti lua acest bonus daca veti plasa pe bilet meciuri din cele 5 campionate de top (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1), la care se adauga Liga I, Primeira Division (Portugalia) si Jupiler League (Belgia). Cota minima a unei selectii este 1.35, iar miza minima pe bilet este 10 lei. Pot fi plasate oricate bilete doriti; pentru toate se vor acorda bonusuri, daca acestea sunt castigatoare. Singura restrictie in acest sens este ca nu puteti castiga mai mult de 2 000 lei saptamanal din bonusuri.
 

Pentru un bilet castigator cu 5 selectii exclusiv din aceste campionate bonusul va fi de 5% din profit. Acesta va creste cu 5% pentru fiecare selectie adaugata pe bilet, bonusul maxim de 50% fiind acordat in cazul in care aveti cel putin 14 selectii. Atentie, doar anumite tipuri de pariu sunt valabile in vederea acestei promotii. Este vorba de Rezultatul final, Sub/Peste (Total goluri) si ambele sa inscrie (Da/Nu).  Bonusul va fi creditat in cont in maxim 72 ore de la inchiderea pariurilor. Acesta trebuie rulat o singura data pe cote minime de 1.8.