Promotii 4-5 martie 2017

Nu se putea ca pentru ultima etapa a sezonului regulat de Liga I sa nu gasim cateva promotii la casele de pariuri online. Si alte meciuri de fotbal au intrat insa in vizorul acestora.
 

Ultima etapa a sezonului regulat de Liga I iti aduce un freebet


Va fi o etapa foarte interesanta in Liga I, nu mai putin de 4 formatii avand sanse la un loc in play-off. Este vorba de CFR Cluj, CSU Craiova, Gaz Metan si Dinamo. Asta a facut casa de pariuri Netbet sa vina cu o promotie care iti ofera un freebet de 50 lei pentru fiecare trei pariuri, pre-live sau live, plasate pe aceasta runda.
 
 
Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5, doar prima selectie pentru fiecare partida contand in vederea promotiei. Prin urmare, freebetul maxim pe care il poti obtine este in valoare de 100 lei. In cazul unui pariu pre-live se ia in considerare doar rezultatul final  (1 X 2), in vreme ce pentru un pariu live se poate plasa orice fel de selectie. Daca doriti sa va inspirati inainte de a plasa astfel de pronosticuri, o puteti face accesand rubrica ‘’biletul zilei’’, acolo gasind pronosticuri pentru majoritatea meciurilor din aceasta etapa. Freebetul va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice selectie cu o cota minima de 2.00.
 

Cota marita pentru victoria Stelei


Casa de pariuri Betfair prezinta si ea o promotie pentru ultima etapa a sezonului regulat din Liga I. Eligibili sunt cei care nu au cont la aceasta casa pariuri online si isi vor face pana astazi, la ora 20:30, folosind codul bonus ZSKN25. Acestia vor primi cota 5.00 pentru ca Steaua sa o invinga diseara pe ASA Targu Mures.
 

Miza maxima pe care o poti plasa pentru a obtine aceasta cota marita este 50 lei. Miza va fi returnata cash, iar profitul sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Ai 90 zile la dispozitie pentru a rula freebetul. Retine ca valoarea freebetului nu  va fi returnata in cont, ci doar profitul.
 

Cota marita victorie Liverpool


Cei mai multi ochi vor fi atintiti astazi catre derby-ul din Premier League dintre Liverpool si Arsenal, care va incepe la 19:30, niciuna dintre echipe nefiind intr-o forma foarte buna. Asta nu a impiedicat insa casa de pariuri Netbet sa ofere o promotie destinata celor ce nu au cont inca. Astfel, cei ce se vor inregistra astazi la Netbet utilizand codul bonus ‘’COTAS’’ vor primi cota 5.00 pentru o victorie a lui Liverpool in fata lui Arsenal.
 

Pariul trebuie plasat pre-live si singur pe bilet, miza maxima care se califica pentru cota marita fiind 40 lei. Daca Liverpool va castiga veti fi platit in bani reali conform cotei reale de pe site, restul castigului primindu-l sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6. In cazul in care Liverpool nu va invinge, miza va fi rambursata sub forma de bonus, care va trebui rulat de 6 ori la cote minime de 1.6. Desi nu se specifica, banuim ca perioada in care trebuie efectuat rulajul este de 7 zile. Atentie, depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie. De asemenea, cei care participa la aceasta promotie nu vor mai fi eligibili pentru bonusul de inregistrare, cel mai mare din Romania.
 

Castiga dublu la Liverpool vs Arsenal


Cea mai urmarita partida din aceasta etapa de Premier League va avea loc intre Liverpool si Arsenal. In turul care s-a desfasurat in chiar prima etapa a sezonului Liverpool se impunea cu scorul de 4-3. Nu stim daca acum vom vedea la fel de multe goluri, insa cert este ca la Netbet gasim o promotie conform careia ni se vor dubla castigurile avute, in limita a 80 lei, daca vom plasa un pariu pe selectia ‘’Castigator meci si ambele echipe inscriu’’.
 

Doar pariurile pre-live simple pe bilet sunt eligibile pentru aceasta promotie, una la care trebuie sa te inscrii. Oferta este disponibila primilor 1 000 romani care se inregistreaza la promotie si plaseaza un pariu pe aceasta selectie (numarul 18 din sectiunea ‘’Toate pariurile’’).  Castigurile suplimentare se vor acorda sub forma de freebet. Acestea vor fi primite luni, 6 martie, trebuind folosite si validate in maxim 7 zile. Freebetul poate fi utilizat pentru a paria pe orice eveniment de fotbal, la cota minima 1.5.