Promotii 30 septembrie – 2 octombrie

Acest weekend marcheaza ultima etapa a turului Ligii I, runda pentru care evident ca ni se ofera promotii de catre casele de pariuri. Campionatele de top beneficiaza si ele de cateva promotii.
 

1. Cota 5.00 pentru victoria celor de la FCSB


Parcursul bun din Europa League al lui FCSB ar trebui sa o motiveze pentru a face acelasi lucru si in campionat. In ultima runda a turului Ligii I FCSB va juca in deplasare cu Sepsi, echipa care, desi aflata in a doua jumatate a clasamentului, poate pune probleme. Este, totusi, putin probabil, ca asta sa se intample duminica, drept urmare aceasta casa de pariuri propunand cota 5.00 pentru succesul elevilor lui Nicolae Dica. Eligibili la promotie sunt cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea pana la ora meciului (duminica, 20:30) introducand codul ZFBN56.
 

Plaseaza apoi un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Daca FCSB se va impune vei castiga cel mult 250 lei, miza fiindu-ti rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Sepsi se afla pe locul 12
 • FCSB are 4 victorii si o remiza in ultimele 5 meciuri, indiferent de competitie
 • Sepsi vine dupa  3 infrangeri pe teren propriu
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN56
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Sepsi
 3. Vei primi maxim 250 lei daca pariul va fi castigator
 

2. Freebet pentru fiecare zi de Liga I


Punctul de interes al acestei etape de Liga I va fi sambata, atunci cand Dinamo o va intalni pe Astra. In urma acestui meci se va decide daca Dinamo va termina turul de campionat pe un loc de play-off sau de play-out.
 
Pentru acest meci, insa si pentru cele dintre Sepsi si FCSB, respectiv Voluntari si Concordia Chiajna aceasta casa de pariuri ofera cate un freebet individual  in valoare de 15 lei. Pentru a fi eligibil trebuie sa selectezi butonul “Particip” aflat in pagina acesteia sub meciul la care doresti sa participi.
 
 
Apoi plaseaza un pariu pre-live pe meciul/meciurile la care ai selectat butonul “Particip”. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa ce ai efectuat actiunea vei primi un freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci pe care ai pariat pre-live. Acesta trebuie mizat la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Selecteaza butonul “Particip” din pagina promotiei pentru fiecare meci la care doresti sa pariezi
 3. Mizeaza pre-live pe meciul ales
 4. Freebetul primit trebuie plasat live pe acelasi meci
 

3. Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei


In etapa a saptea din La Liga Barcelona o va intalni pe teren propriu pe Las Palmas, catalanii avand toate sansele de a continua parcursul perfect. Cota normala nu atrage prea mult in vederea plasarii ei pe bilet, aceasta casa de pariuri rezolvand insa problema, prezentand cota 4.00 pentru succesul catalanilor. Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea pana la ora meciului (duminica, 17:15) introducand codul ZFBN55.
 
 
Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria gazdelor. Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Barcelona are 6 victorii din tot atatea meciuri, inscriind 20 goluri, primind doar doua
 • Las Palmas ocupa locul 16
 • Sezonul trecut Barcelona a marcat 9 goluri impotriva lui Las Palmas, primind unul singur
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN55
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Las Palmas
 3. Vei primi maxim 200 lei daca pariul va fi castigator
 

4. Castiga un freebet la Chelsea vs Manchester City 


Derby-ul acestei zile vine din Premier League si se va disputa intre Chelsea si Manchester City. Fiind vorba despre un meci pe care se va miza mult, aceasta casa de pariuri vine cu o promotie la care sunt eligibili totii utilizatorii, fie ei vechi sau noi. Mai precis, vei primi un freebet in valoare de 30 lei pentru fiecare gol marcat de echipa aleasa doar daca vei plasa un pariu pre-live de minim 150 lei pe victoria uneia dintre cele doua echipe. De asemenea, trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia inainte de a paria.
 
 
Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, cele la care ai optat pentru Cash Out nefiind eligibile in vederea promotiei. Freebetul va fi creditat luni, la ora 20:00, trebuind plasat in termen de 7 zile pe orice eveniment si orice cota.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza un pariu pre-live de minim 150 lei pe victoria lui Chelsea sau pe cea a lui Manchester City
 3. Primesti 30 lei freebet pentru fiecare gol marcat de echipa aleasa de tine
 4. Freebetul va fi creditat luni, trebuind plasat in termen de 7 zile
 
 

5. Asigurare de 40 RON la Chelsea vs Manchester City


In vederea derby-ului etapei a saptea de Premier League, care se desfasoara astazi, la ora 19:30, aceasta casa de pariuri si-a propus sa ofere un freebet in valoare de 40 lei, la care este eligibil oricine. Tot ce trebuie facut este sa plasezi pre-live cel putin un pariu pe meciul dintre Chelsea si Manchester City, cu o miza totala de minim 40 lei.
 
 
Daca la final vei avea o pierdere neta (castiguri – pierderi) de cel putin 40 lei, exclusiv pe aceasta partida, vei fi rambursat cu 40 lei, suma acordata sub forma de freebet. Acesta trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare pe ce selectie doresti, din orice sport.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza cel putin un pariu pre-live de minim 40 lei pe meciul dintre Chelsea si Manchester City
 3. Daca la finalul meciului vei inregistra pierderi de minim 40 lei, vei primi 40 lei sub forma de freebet
 

6. Obtine doua freebeturi pariind pe ligile europene


De cateva saptamani aceasta casa online ne ademeneste  sa plasam pariuri pe campionatele de top din fotbalul european oferindu-ne cateva freebeturi. Asa se intampla si in acest weekend, recompensa constand in doua freebeturi, fiecare a cate 50 lei. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii casei de pariuri. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa este sa te inscrii la promotie din pagina acesteia si sa plasezi minim 5 pariuri, live sau pre-live, pe partide din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1. Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza de cel putin 50 lei si o cota minima de 1.5. In cazul in care nu esti decis asupra pariurilor pe care vrei sa le plasezi, varianta ideala ar fi sa consulti sectiunea “biletul zilei”.
 
 
Acestea se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Fiecare freebet trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te din pagina promotiei
 3. Plaseaza 5 pariuri din cel putin unul dintre campionatele enumerate mai sus
 4. Miza minima a fiecarui pariu e 50 lei, iar cota minima 1.5