Promotii 15-17 aprilie 2017

 

Un singur pariu iti poate aduce un freebet de 450 RON


Acesta este al treilea weekend consecutiv in care casa de pariuri Unibet ne ofera o promotie referitoare la campionatele de fotbal. De aceasta data este vorba despre o tragere la sorti in urma careia primii 100 jucatori extrasi vor castiga freebeturi. Astfel, primii 5 vor castiga un freebet de 450 lei. De la al saselea pana la al 20-lea extras vor primi un freebet de 220 lei, cei extrasi de  la al 21-lea la al 50-lea vor primi 120 lei freebet, iar ultimii 50 vor primi un freebet de 60 lei.
 
 

Ce trebuie sa fac pentru a avea sansa sa castig un freebet?


Pentru a participa la promotie trebuie sa plasezi un pariu live de minim 60 lei, la o cota de minim 1.4 pe una dintre urmatoarele ligi: Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie (Olanda), Jupiler League (Belgia), SuperLigaen (Danemarca), Allsvenkan (Suedia) sau Eliteserien (Norvegia). Daca esti indecis ce pariu sa joci, te invitam sa arunci un ochi pe sectiunea ‘’biletul zilei’’, acolo unde sunt analizate meciurile importante si nu numai ale acestui weekend. Pariul trebuie sa fie plasat si validat in acest weekend (sambata sau duminica). Oricate pariuri eligibile ai plasa, nu vei obtine mai mult de un bilet la tragerea la sorti. Nu uita insa ca inainte de plasarea pariurilor sa optezi pentru promotie, lucru care poate fi efectuat din pagina acesteia. Pariurile gratuite vor fi creditate marti, 18 aprilie.
 

Castiga 10 RON pentru fiecare gol din Liga I


In aceste zile se desfasoara etapa cu numarul 6 din play-offul si play-outul Ligii I. Inaintea fiecarei runde de Liga I din acest sezon  casa de pariuri Netbet ne-a prezentat o promotie si nici acum nu va face exceptie. Astfel, in aceasta runda vei primi un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in meciul la care ai plasat un pariu necastigator. Freebetul maxim este de 100 lei.
 
 

Care sunt conditiile freebetului?


Pariul poate fi atat pre-live, cat si live, cu o miza minima de 50 lei si o cota minima de 1.5. Acesta trebuie sa fie singur pe bilet, doar primul pariu pentru fiecare meci fiind eligibil la promotie. Freebetul va fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, valabilitatea lui fiind de 7 zile. Acesta trebuie pariat pe o cota de minim 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Nu uita sa te inscrii la promotie, acest lucru putand fi facut pana in noaptea de 18 aprilie, ora 1:59.
 

Cota marita pentru victoria Barcelonei


Barcelona vine dupa doua infrangeri, ambele in deplasare, una in campionat, iar alta in Champions League. Daca si acum va face un pas gresit, Barcelona va avea sanse foarte mici la titlu, chiar daca etapa viitoare o va invinge in deplasare pe Real Madrid. Pe teren propriu insa, catalanii merg ‘’ceas’’, ceea ce ne face sa privim cu mult interes cota 5.00 oferita de Betfair pentru un succes diseara al Barcelonei in fata lui Real Sociedad. Eligibili sunt cei ce nu au cont la Betfair si isi vor face pana diseara la ora 21:45 folosind codul ZSKN51.
 
 

Cum folosesc freebetul?


Suma maxima care se califica este 50 lei. Pariul pe succesul Barcelonei trebuie plasat pre-live si singur pe bilet. Daca este castigator, miza o vei primi cash, iar restul castigului (200 lei daca miza este 50 lei) sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 90 zile, trebuind plasat pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona vine dupa 8 victorii pe teren propriu in campionat
  • In 7 dintre aceste meciuri a marcat minim 3 goluri
  • Sociedad a obtinut doar 4 puncte in ultimele 5 etape
  • Barcelona a castigat in ultimele 19 intalniri directe pe Camp Nou din campionat
 

Cota 9.00 pentru victoria lui FCSB


Luni va avea loc meciul care o poate distanta pe FCSB decisiv in fruntea campionatului, aceasta intalnind-o in deplasare pe CFR Cluj. Multa lume ii vede favoriti pe bucuresteni in aceasta partida, motiv pentru Betfair sa prezinte o promotie prin care sa ofere cota 9.00 pentru succesul oaspetilor. Eligibili sunt cei ce nu au cont la Betfair si isi vor face pana luni seara folosind codul ZSKN56.
 
 

Ce trebuie sa fac dupa inregistrare?


Suma maxima care se califica este 50 lei. Pariul pe succesul lui FCSB trebuie plasat pre-live si singur pe bilet. Daca este castigator, miza o vei primi cash, iar restul castigului (400 lei daca miza este 50 lei) sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 90 zile, trebuind plasat pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.
 

Statistici in favoarea pronosticului

 
  • FCSB  vine dupa 3 victorii in campionat
  • CFR Cluj nu a marcat in precedentele doua etape