Promotii 13-15 mai 2017

Cele mai multe promotii ale caselor de pariuri vizeaza, evident, etapa a zecea din Liga I, ultima din play-off, cand se va decide titlul de campioana. Ne sunt prezentate insa promotii si pentru alte campionate si chiar sporturi.
 

Cota 10.0 pentru victoria celor de la FCSB


O super-promotie in vederea acestei etape incendiare de Liga I vine de la casa de pariuri Netbet. FCSB va juca acasa impotriva celor de la CSU Craiova, care se zvoneste  ca va intra din nou cu rezervele, astfel o victorie fiind asteptata. Aceasta casa de pariuri prezinta cota 10.0 pentru ca FCSB sa isi adjudece toate cele 3 puncte. Eligibili la promotie sunt doar cei care se vor inregistra la Netbet pana la ora meciului utilizand codul ‘’COTAS’’. Cei ce efectueaza depuneri prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibili la promotie.
 
 
Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet, 40 lei din miza totala multiplicandu-se cu aceasta cota marita. In cazul in care FCSB va invinge, castigurile vor fi creditate sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 4 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj. Daca pariul este pierzator vei primi inapoi dublul mizei, in limita a 80 lei. Aici bonusul trebuie rulat de 6 ori la aceleasi cote ca mai sus.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • CSU Craiova va juca garantat in turul III preliminar Europa League
  • Trei victorii si o remiza are FCSB in play-off pe teren propriu
  • FCSB a invins in ultimele 5 intalniri directe
 

Asigurare de 100 RON in Liga 1


Promotia pe cota gigantica la victorie a celor de la FCSB nu este singura din Liga I oferita de Netbet. Astfel, aceasta ne imbie cu o rambursare de maxim 100 lei pentru pariurile pierdute in aceasta etapa de Liga I. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5, acesta putand fi plasat atat live, cat si pre-live, insa singur pe bilet. Nu uita sa te inscrii din pagina promotiei pentru a participa la aceasta.
 
 
Doar primul pariu plasat pe meci va fi eligibil pentru promotie. Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la terminarea etapei, expirand in maxim 7 zile. Acesta trebuie pariat de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.
 

Cota 5.00 pentru ca FCSB sa o invinga pe CSU Craiova


Pentru meciul dintre FCSB si CSU Craiova casa de pariuri Betfair ne prezinta o cota marita pentru victoria gazdelor. Mai exact, cota 5.00, la aceasta fiind disponibili doar cei care se inregistreaza la aceasta casa de pariuri folosind codul ZFBN08.
 
 
Miza maxima este 50 lei. Daca pariul va fi castigator, miza se va rambursa cash, restul castigului primindu-l in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie plasat in maxim 30 zile pe cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasat pe piata ‘’Sportsbook’’.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • CSU Craiova va juca garantat in turul III preliminar Europa League
  • Trei victorii si o remiza are FCSB in play-off pe teren propriu
  • FCSB a invins in ultimele 5 intalniri directe
 

Obtine un freebet pentru pariurile din play-offul Ligii I


O casa de pariuri a carei promotii vizeaza exclusiv cele 3 meciuri din play-offul Ligii I este Winmasters. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani care vor depune 100 lei utilizand codul ROWM12517. Apoi trebuie sa plasezi un bilet pre-live de minim 100 lei care sa contina doar cele 3 meciuri din play-offul Ligii I, cu o cota individuala de 1.2. Pariurile pe marketurile Handicap si DNB sunt excluse.
 
 
Indiferent de rezultat in maxim 24 ore vei primi un freebet in valoare de 100 lei pe care sa-l folosesti pentru orice eveniment sportiv de luni. Pariul trebuie sa fie pre-live, la o cota minima de 1.8. Nici in acest caz pariurile pe Handicap si DNB nu vor fi luate in calcul. Castigul maxim ce poate proveni din freebet este 500 lei.
 

Asigurare de 40 lei la FCSB – CSU Craiova


O promotie ce vizeaza exclusiv pariurile live pentru meciul dintre FCSB si CSU Craiova gasim la casa online Sportingbet. Aici vei obtine o rambursare de 40 lei sub forma de freebet daca vei plasa cel putin un pariu live de minim 80 lei pe meci, iar la incheierea lui vei avea o pierdere de 80 lei sau mai mult cauzata doar de acest meci. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare si poate fi folosit pe orice eveniment sportiv.
 
 

Castiga un freebet de 450 lei prin tragere la sorti


Iesim din zona pariurilor pe Liga 1, indreptandu-ne spre campionatele mari. Observam, astfel, ca cea mai apreciata casa de pariuri de catre utilizatorii romani, Unibet, ofera in acest weekend 100 de freebeturi prin tragere la sorti, freebeturi pornind de la 60 lei pana la 450 lei. Pentru a fi eligibil la extragere trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia si sa plasezi sambata sau duminica un pariu live de minim 60 lei, la o cota de cel putin 1.4 pe unul din urmatoarele campionate: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie (Olanda), Pro Ligue (Belgia), SuperLigaen (Danemarca), AllSvenskan (Suedia) SI Elliteserien (Norvegia).
 
 
Vei primi un bilet la tragerea la sorti indiferent cate pariuri eligibile vei plasa. Vor fi 5 freebeturi de 450 lei, 15 freebeturi de 220 lei, 30 freebeturi de 120 lei si 50 freebeturi de 60 lei. Acestea vor fi creditate marti, pana in ora 20:00. Pariul trebuie stabilit inainte de noaptea de 15 mai, ora 0:59.
 

Cota 5.00 pentru ca Barcelona sa o invinga pe Las Palmas


Barcelona mai are doua meciuri de disputat in La Liga, trebuind sa le castige pe amandoua pentru a mai spera la titlul de campioana. Meciul de maine ar trebui sa fie unul destul de usor, intalnind-o in deplasare pe Las Palmas. Astfel, casa de pariuri Betfair prezinta cota 5.00 pentru ca formatia lui Luis Enrique sa obtina toate cele 3 puncte. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair folosind codul ZFBN09.
 
 
Miza maxima este 50 lei. Daca pariul va fi castigator, aceasta se va rambursa cash, restul castigului primindu-l in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie plasat in maxim 30 zile pe cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasat pe piata ‘’Sportsbook’’.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona vine dupa 5 victorii in La Liga, in toate marcand cel putin 3 goluri
  • Las Palmas a acumulat un punct in precedentele 5 etape
  • In tur catalanii s-au impus cu 5-0
 

Rambursare de 80 RON la Tottenham – Manchester United


In urma derby-ului din aceasta penultima runda a Premier League dintre Tottenham si Manchester United, ‘’diavolii rosii’’ vor sti daca mai au sau nu sanse pentru ocuparea unui loc de Champions League. Casa de pariuri Netbet ne imbie sa pariem live pe acest meci, oferindu-ne o rambursare de 50% pana la 80 lei daca vom miza live pe o cota de minimm 2.00. Nu uita sa te inscrii la promotie pentru a fi eligibil. Doar primul pariu care indeplineste conditiile se va lua in considerare. Rambursarea se va credita luni sub forma de freebet. Acesta trebuie plasat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.5.
 
 

Freebet de 100 RON la turneul de tenis de la Roma


Calificarile turneului de la Roma vor incepe astazi, casa de pariuri Netbet prezentand o promotie interesanta. Astfel, plaseaza 5 pariuri singure pe bilet, live sau pre-live, indiferent de tablou, in perioada 13 mai-17 mai si vei primi un freebet de 100 lei, indiferent de rezultatul pariurilor tale, freebet pe care il poti folosi pe meciurile din sferturi, semifinale sau finale. Miza minima individuala a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.6. Poti plasa pariurile chiar in timp ce vizualizezi meciurile, acestea fiind transmise de platforma Netbet T V. Nu uita sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pentru a participa.