Programul agentiilor offline pentru Craciun si Revelion 2018

Vom avea un program de lucru sarbatori iarna case de pariuri offline divers, o anumita agentie avand deschis chiar si de Craciun si prima zi din 2019.


5bfbf55b6196a_1543239003.jpg


Mai este putin si vin Sarbatorile de Iarna, aceasta fiind perioada in care agentiile offline au un program de lucru redus sau chiar au inchis in prima zi de Craciun si in prima zi a anului 2019. In cele de mai jos va vom prezenta programul celor mai importante case de pariuri offline. Tineti cont ca acest program nu este confirmat oficial, existand insa o probabilitate foarte mare sa fie cel de mai jos.


Program Fortuna

In prima zi de Craciun si in prima zi a anului nou agentiile Fortuna sunt inchise, in vreme ce in Ajunul Craciunului, in a doua zi de Craciun, in ultima zi din 2018, dar si in a doua zi a anului 2019 au un program scurt. 


Detalii gasiti in acest articol.


Program Superbet

Agentiile Superbet isi pun lacat in prima zi de Craciun si in prima zi a anului 2019, in vreme ce in a doua zi de Craciun si a doua zi a Anului Nou au un program ceva mai redus, iar in Ajunul Craciunului, dar si in ultima zi din 2018 au un program mult redus. 


Detalii gasiti in acest articol.


Program Stanleybet

Ca precedentele doua agentii si la Stanleybet va fi inchis atat in prima zi de Craciun, cat si in prima zi din 2019. In a doua zi a Craciunului si a Anului Nou, dar si in Ajunul celor doua evenimente programul este unul scurt. 


Detalii gasiti in acest articol.


Program Mozzartbet

In incercarea de a atrage cat mai multi clienti, Mozzartbet este singura agentie de pariuri care are deschis atat in prima zi de Craciun, cat si in prima zi de Anul Nou. Sigur, programul este unul redus, la fel ca si in zilele din preajma celor doua evenimente. 


Detalii se gasesc in acest articol.