Program Sarbatori de Iarna 2019 agentii Fortuna

Desele promotii ce au premii destul de mari au facut din Fortuna una dintre cele mai iubite agentii stradale din Romania. Evident, nici oferta de pariuri nu este deloc de neglijat. 

Din pacate, de aceasta oferta nu ne vom bucura nici in prima zi de Craciun, dar nici in prima zi a Anului Nou. Daca pe 25 decembrie oferta fotbalistica este una foarte slaba, pe 1 ianuarie avem Premier League si alte divizii inferioare din Anglia, dar si prima liga din Tara Galilor sau Cupa Japoniei. In cazul in care esti un pasionat al sariturilor cu schiurile, poate vei dori ca in prima zi a anului 2020 sa plasezi pariuri pe cea de-a doua etapa a Turneului celor 4 Trambuline.

Program Sarbatori Iarna agentii Fortuna

  • Marti, 24 Decembrie 2019: 10:00 – 15:00
  • Miercuri, 25 Decembrie 2019: INCHIS
  • Joi, 26 Decembrie 2019: 12:00 – 22:00
  • 27-30 Decembrie 2019: program normal
  • Marti, 31 Decembrie 2019: 10:00 – 15:00
  • Miercuri, 1 Ianuarie 2020: INCHIS
  • Joi, 2 Ianuarie 2020: 12:00 – 22:00 


In mediul online poti depune la anumite agentii chiar si fara card bancar

Te anuntam ca poti plasa pariuri nu doar in agentiile offline, ci si la casa de pariuri online Fortuna. Crearea unui cont la casa online nu dureaza decat 2-3 minute, apoi cu un simplu click putand efectua un depozit. Daca nu detii un card bancar sau daca nu ai bani pe card in acel moment nu este nicio problema, fiindca in contul online se poate depune si cu bani cash. Pur si simplu, viziteaza una din agentiile stradale Fortuna si cere casieritei sa-ti alimenteze contul cu banii tai. Depunerea minima prin intermediul acestei metode este 10 RON.

 

***

[ARHIVA] Program Paste agentii Fortuna


Una dintre cele mai populare agentii stradale este Fortuna, nu degeaba aceasta fiind aleasa sponsor al nationalei Romaniei. Drept urmare, desi mai este mult pana la Paste, va vom prezenta un program Fortuna de sarbatori, pentru a nu fi luati prin surprindere.

Inregistreaza-te acum si ai un prim pariu GRATUIT de 300 RON

In 2019 Pastele cade pe 28 aprilie, in acea zi putand plasa destule pariuri sportive pe partide cum ar fi cele dintre Manchester United si Chelsea, Club Brugge si Anderlecht sau pe returul semifinalelor Champions League de fotbal feminin. Din pacate, agentiile de pariuri Fortuna bet vor fi inchise in prima zi de Paste, insa oricand poti incerca pariurile online la aceeasi casa, la orice ora din zi si din noapte.

Daca nu ai card de credit sau nu doresti sa te atingi de banii de pe card sau din portofelele virtuale online, exista o alternativa foarte simpla de a efectua un depozit in contul tau online la Fortuna. Pur si simplu, mergi la una dintre multele agentii Fortuna pe data de 20 aprilie, cand programul este unul aproape normal, pentru a depune trebuindu-ti doar buletinul si userul tau de la casa online Fortuna. De restul se va ocupa operatoarea. De punctat ca depozitul minim prin aceasta metoda este de doar 10 RON.

Program Fortuna de Paste

Vineri, 26 aprilie: program normal

Sambata, 27 aprilie: 10:00-21:00

Duminica, 28 aprilie: Inchis

Luni, 29 aprilie: 12:00-22:00

Marti, 30 aprilie: program normal


In vreme ce agentiile de cartier au un program restrictionat, poti paria oricand doresti la casa online Fortuna