Program Paste agentii Fortuna

Una dintre cele mai populare agentii stradale este Fortuna, nu degeaba aceasta fiind aleasa sponsor al nationalei Romaniei. Drept urmare, desi mai este mult pana la Paste, va vom prezenta un program Fortuna de sarbatori, pentru a nu fi luati prin surprindere.

Inregistreaza-te acum si ai un prim pariu GRATUIT de 300 RON

In 2019 Pastele cade pe 28 aprilie, in acea zi putand plasa destule pariuri sportive pe partide cum ar fi cele dintre Manchester United si Chelsea, Club Brugge si Anderlecht sau pe returul semifinalelor Champions League de fotbal feminin. Din pacate, agentiile de pariuri Fortuna bet vor fi inchise in prima zi de Paste, insa oricand poti incerca pariurile online la aceeasi casa, la orice ora din zi si din noapte.

Daca nu ai card de credit sau nu doresti sa te atingi de banii de pe card sau din portofelele virtuale online, exista o alternativa foarte simpla de a efectua un depozit in contul tau online la Fortuna. Pur si simplu, mergi la una dintre multele agentii Fortuna pe data de 20 aprilie, cand programul este unul aproape normal, pentru a depune trebuindu-ti doar buletinul si userul tau de la casa online Fortuna. De restul se va ocupa operatoarea. De punctat ca depozitul minim prin aceasta metoda este de doar 10 RON.

Program Fortuna de Paste

Vineri, 26 aprilie: program normal

Sambata, 27 aprilie: 10:00-21:00

Duminica, 28 aprilie: Inchis

Luni, 29 aprilie: 12:00-22:00

Marti, 30 aprilie: program normal


Inregistreaza-te acum si ai un prim pariu GRATUIT de 300 RON


*****


[ARHIVA] Program Fortuna agentii pariuri de Sarbatori


Din acest program Fortuna agentii pariuri de Sarbatori observam ca doar in prima zi de Craciun si in prima zi a Anului Nou agentiile sunt inchise.


Pariaza online la Fortuna si incaseaza bonusul de 300 RON cash pentru clientii noi >>>


Prima agentie de pariuri offline care a patruns si online, Fortuna Bet, a atras multi clienti de partea sa, mai ales dupa diversificarea ofertei, insa si dupa ce a devenit sponsor oficial al nationalei Romaniei. Astfel, in perioada Sarbatorii de Craciun, dar si de Revelion, nu vom avea un program de lucru la fel de lung ca in celelalte zile. Acest program Fortuna de sarbatori nu este confirmat oficial inca, insa foarte probabil va fi cel pe care il puteti vedea mai jos.


Program Fortuna de Sarbatori

Observam ca in prima zi de Craciun, dar si in prima zi a noului an, agentiile sunt inchise la Fortuna. Putem, in schimb, sa plasam pariuri sportive online pe site-ul Fortuna in acele zile, pentru a face asta nefiind neaparat nevoie de card bancar. Cu o zi sau doua inainte de Craciun sau de Revelion ne putem deplasa la agentii Fortuna pentru a efectua o depunere in contul nostru online, fara a trebui sa va mai complicati cu un card bancar. Daca nu aveti cont la Fortuna recomandam sa va creati unul, mai ales ca Fortuna Bet este singura casa de pariuri care ofera un bonus de inregistrare cash, fara conditii de rulaj.

           

Program Sarbatori Craciun si Revelion agentii Fortuna

  • Luni, 24 Decembrie 2018: 10:00 – 16:00
  • Marti, 25 Decembrie 2018: INCHIS
  • Miercuri, 26 Decembrie 2018: 12:00 – 22:00
  • 27-30 Decembrie 2018: 10:00 – 22:00
  • Luni, 31 Decembrie 2018: 10:00 – 16:00
  • Marti, 1 Ianuarie 2019: INCHIS
  • Miercuri, 2 Ianuarie 2019: 12:00 – 22:00


In vreme ce agentiile de cartier au un program restrictionat, poti paria oricand doresti la casa online Fortuna