Program pariuri sarbatori de Paste agentii Stanleybet

Una dintre cele mai vechi agentii de pariuri de pe teritoriul Romaniei care nu si-a schimbat denumirea si care inca mai exista este Stanleybet. In cei peste 10 ani de existenta Stanleybet a castigat multi pariori de partea sa, pariori care cu siguranta doresc sa afle din timp programul acesteia de sarbatori. Astfel, noi am grabit putin lucrurile si am intrat in posesia programului agentiilor Stanleybet in perioada Pastelui.

Creeaza-ti cont online pentru a nu te mai deplasa la agentii >>>

Avem o veste buna si anume ca agentiile au program cu publicul si in prima zi de Paste, putandu-ti croi drum pana la cea mai apropiata agentie pentru a plasa cateva pariuri sportive. Avand in vedere insa ca vorbim despre prima zi de Paste, nu toata lumea este dornica de a iesi din casa. Astfel, iti sugeram sa creezi un cont la casa de pariuri Stanleybet sau la oricare doresti, in acest mod nemaitrebuind sa te deplasezi, putand paria din confortul casei tale la orice ora doresti. Exista multe posibilitati de a efectua un depozit, cateva case, in special cele ce dispun de agentii offline in Romania, oferindu-ti posibilitatea de a depune cash direct din agentie in contul tau bancar, fara a mai fi nevoie sa folosesti cardul pentru a depune.

Stanleybet program de lucru agentii sarbatori de Paste 2019

  • Vineri, 26 aprilie: program normal
  • Sambata, 27 aprilie: 09:00/10:00-19:00
  • Duminica, 28 aprilie: 12:00-19:00
  • Luni, 29 aprilie: 12:00-22:00
  • Marti, 30 aprilie: program normal


Creeaza-ti cont online pentru a nu te mai deplasa la agentii >>>*****

[ARHIVA] Agentii Stanleybet program de Sarbatori


Agentii Stanleybet program de Sarbatori - una dintre putinele agentii ce are deschis in prima zi a noului an.


Sa recunoastem, Stanleybet nu se bucura de aceeasi notorietate precum alte case de pariuri sau precum alte agentii care au trecut si in mediul online, fiind insa o casa demna de urmarit si care promite. De aceste Sarbatori de Iarna Stanleybet are ceva mai mult de lucru, aspect ce ar trebui sa ii confere un avantaj fata de alte agentii.


Program Stanleybet Sarbatori Iarna

Multa lume doreste sa inceapa bine anul 2019 la pariuri sportive, Stanleybet fiind una dintre putinele agentii ce au program cu publicul de Revelion. Daca doresti sa pariezi si in prima zi de Craciun recomandam sa o faci la casele online de pariuri, la unele dintre acestea putand efectua depozite direct din agentii, fara a utiliza cardul bancar. Sa fim sinceri, ne surprinde cat de multa lume prefera pariurile offline in detrimentul celor online. Daca o sa experimentezi pariurile online o sa observi ca au mai multe avantaje decat daca ai paria din agentii.


Program lucru perioada sarbatori Craciun – Revelion Stanleybet

Luni, 24 Decembrie 2018: 10:00 – 20:00

Marti, 25 Decembrie 2018: INCHIS

Miercuri, 26 Decembrie 2018: 12:00 – 22:00

27-30 Decembrie 2018: program normal

Luni, 31 Decembrie 2018: 10:00 – 15:00

Marti, 1 Ianuarie 2019: 14:00 - 22:00


In vreme ce agentiile de cartier au un program restrictionat, poti paria oricand doresti la casele online