Program pariuri sarbatori de Paste agentii Superbet

Cea mai iubita agentie de pariuri stradala din Romania in acest moment este Superbet, lucru demonstrat de numarul de fani de pe retelele de socializare, dar si de cantitatea mare de bilete jucate intalnita pe aceleasi retele. Drept  urmare, ne-am interesat din timp pentru a va prezenta un orar de Paste al agentiilor offline Superbet.

Pariaza online fara a avea nevoie de card bancar >>>

In acest an Pastele cade in ultima duminica a lunii aprilie, mai exact pe 28 aprilie. In acea zi agentiile offline Superbet vor fi inchise, insa daca doresti sa plasezi pariuri sportive in prima zi de sarbatori, cand se vor disputa partide interesante din ligile de top, referindu-ne la fotbal, iti propunem sa iti creezi un cont online la Superbet. Astfel, poti paria la orice ora din zi si din noapte, totodata evitand aglomeratia de la agentiile offline. Nu ai card bancar destinat pariurilor? Nu este nicio problema, deoarece la Superbet poti efectua depuneri cash din agentii direct in contul tau de pariuri de la casa online. Este suficient sa prezinti buletinul, ID-ul de la casa online si suma pe care doresti sa o depui pentru ca operatoarea sa ti-o vireze in cont.

Program de lucru agentii Superbet de Paste

Vineri, 26 aprilie: program normal

Sambata, 27 aprilie: 10:00-21:00

Duminica, 28 aprilie: Inchis

Luni, 29 aprilie: 12:00-22:00

Marti, 30 aprilie: program normal


Pariaza online fara a avea nevoie de card bancar >>>*****

[ARHIVA] Programul agentiilor Superbet - sarbatori de iarna 2018In cele ce urmeaza va vom prezenta programul agentiilor Superbet de sarbatori, din ce in ce mai multa lume fiind interesata de aceasta casa de pariuri.


In ziua de azi, agentiile Superbet sunt la mare cautare, site-ul imbunatatindu-se constant. De aceea, cu siguranta lumea doreste sa stie din timp ce program de lucru va avea Superbet de Craciun si de Revelion, dar si in intervalul dintre cele doua evenimente. Programul nu este confirmat oficial inca, insa foarte probabil acesta va fi.


Dupa cum era de anticipat, in prima zi de Craciun, dar si in prima zi a Anului Nou, va trebui sa efectuati pariuri sportive la casele online de pariuri, deoarece agentiile de cartier Superbet sunt inchise. De altfel, pariurile online sunt mai avantajoase decat cele offline, aici putand beneficia de numeroase facilitati, pe care nu le gasesti la agentii de cartier. Ne referim in special la bonusul de bun-venit, la transmisiunile live si la aplicatia de mobil, aspect care iti permite sa plasezi pariuri oriunde te-ai afla.


Agentii Superbet program de Sarbatori 2018: Craciun si Revelion

  • Luni, 24 Decembrie 2018: 10:00 – 15:00
  • Marti, 25 Decembrie 2018: INCHIS
  • Miercuri, 26 Decembrie 2018: 12:00 – 20:00
  • 27-30 Decembrie 2018: program normal
  • Luni, 31 Decembrie 2018: 10:00 – 15:00
  • Marti, 1 Ianuarie 2019: INCHIS
  • Miercuri, 2 Ianuarie 2019: 12:00 – 22:00


In timp ce agentiile stradale sunt inchise pariaza online la una din casele de pariuri 100% legale din Romania. Te asteapta si un bonus consistent!