Profita de cota 45.0 pentru victoria lui Liverpool cu Arsenal

Derby-ul dintre Liverpool si Arsenal, din etapa a treia de Premier League, iti aduce o cota marita pentru victoria “cormoranilor”.

Cele doua formatii sunt singurele care au acumulat maximum de puncte in cele doua etape scurse. Sezonul trecut Liverpool se impunea pe Anfield cu 5-1, dupa ce Arsenal deschisese scorul. De altfel, “cormoranii” au marcat 12 goluri, primind doar doua in ultimele 3 intalniri directe de pe Anfield, castigandu-le pe toate 3. Acum casa de pariuri Betfair iti ofera o cota marita pentru victoria lui Liverpool impotriva lui Arsenal. Vorbim despre cota 45.0.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (24 august, 19:30) introducand codul ZFBNLX. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool in fata lui Arsenal. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul in care Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, restul pana la 225 lei urmand a-l primi sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 24 august, ora 19:30, introducand codul ZFBNLX
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata lui Arsenal
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • In cazul in care Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 225 lei primindu-l ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Nu rata aceasta sansa