Profita de cota 45.0 pentru victoria lui Liverpool cu Arsenal

Derby-ul dintre Liverpool si Arsenal, din etapa a treia de Premier League, iti aduce o cota marita pentru victoria “cormoranilor”.

Cele doua formatii sunt singurele care au acumulat maximum de puncte in cele doua etape scurse. Sezonul trecut Liverpool se impunea pe Anfield cu 5-1, dupa ce Arsenal deschisese scorul. De altfel, “cormoranii” au marcat 12 goluri, primind doar doua in ultimele 3 intalniri directe de pe Anfield, castigandu-le pe toate 3. Acum casa de pariuri Betfair iti ofera o cota marita pentru victoria lui Liverpool impotriva lui Arsenal. Vorbim despre cota 45.0.

5d5e2d033320d_1566452995.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (24 august, 19:30) introducand codul ZFBNLX. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Liverpool in fata lui Arsenal. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul in care Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, restul pana la 225 lei urmand a-l primi sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. In maxim 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 24 august, ora 19:30, introducand codul ZFBNLX
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata lui Arsenal
  • Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita
  • In cazul in care Liverpool se va impune miza se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 225 lei primindu-l ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Nu rata aceasta sansa