Profita de cota 45.0 pentru victoria FCSB cu Mlada Boleslav

Doua victorii si patru remize este bilantul celor de la FCSB pe teren propriu contra formatiilor din Cehia. De cealalta parte, Mlada Boleslav obtinea o remiza cu doua goluri in deplasarea din Giulesti, din sezonul 2006-2007 de Europa League. Acum casa de pariuri Betfair prezinta cota 45.0 pentru ca FCSB sa se impuna in partida cu Mlada Boleslav.

Pariaza pe victoria echipei romanesti >>>

5d4be92943b4a_1565255977.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora promotiei (8 august, 21:30) introducand codul ZFBNLQ. Efectueaza apoi o depunere pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul celor de la FCSB in partida de pe teren propriu cu Mlada Boleslav. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

FCSB are cota mult marita la victorie cu Mlada Boleslav, putand obtine 225 lei daca aceasta se va impune. Miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 8 august, ora 21:30, introducand codul ZFBNLQ
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in meciul cu Mlada Boleslav
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se impune miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 225 lei se va credita in maxim 24 ore ca freebet
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Pariaza pe victoria echipei romanesti >>>