Primesti doar astazi 10 rotiri gratuite pentru simplul fapt ca te loghezi

Astazi, 7 decembrie, vei putea beneficia de 10 rotiri gratuite la un slot, pentru asta netrebuind decat sa te loghezi si sa deschizi acel slot.

Casa online la care vei gasi aceasta promotie este Admiral. Ea face parte din cadrul Calendarului de Advent, calendar ce va oferi cate o promotie pe zi pana pe 24 decembrie. Cele mai multe dintre promotii se refera la jocurile de cazino, insa probabil vom asista si la cateva referitoare la pariurile sportive.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Admiral ce are contul verificat (a trimis o copie a unui act de identitate). Pentru a beneficia de recompensa nu trebuie decat sa te loghezi la Admiral si sa deschizi jocul slot „Apollo – God of the Sun”. Pentru a gasi slotul mai usor scrie primele litere ale lui in casuta „Cautare”, casuta ce o vei gasi in partea de sus a oricarei pagini. Acolo te vor astepta cele 10 rotiri gratuite.

Despre recompensa

Doar astazi te loghezi si primesti 10 rotiri gratuite la slotul „Apollo – God of the Sun”. Castigurile din urma rotirilor trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la cazino sau pariuri sportive.  Daca preferi pariurile sportive, cotele cumulate pe un bilet trebuie sa fie de minim 2.00. La rulaj se iau in considerare  doar biletele cu trei sau mai multe selectii. Aici nu pot fi folositi banii bonus obtinut din rotiri, ci doar bani reali.

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici anumite sloturi. Acestea sunt: sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Deschide slotul „Apollo – God of the Sun” astazi, 7 decembrie si vei avea 10 rotiri gratuite
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la jocuri de cazino sau la pariuri sportive
  • In cazul pariurilor sportive, la rulaj conteaza doar biletele cu mai mult de doua selectii si cu o cota minima de 2.00

Nu rata rotirile gratuite de astazi