Primeste un fullbet de 50 RON pariind pe meciul Simonei Halep din turul II la Toronto

Simona Halep joaca primul meci dupa cucerirea titlului la Wimbledon la Toronto, tu putand obtine un fullbet de 50 lei daca vei paria pe acest meci. 

Adversara Simonei din turul secund al turneului canadian este americanca Jennifer Brady, aflata pe locul 76 WTA. Proaspata campioana la Wimbledon, Simona Halep doreste sa impresioneze placut si la turneele din America. Indiferent daca esti de parere ce romanca se va impune fara probleme, daca va avea dificultati sau daca Brady va reusi surpriza, la casa de pariuri Betano poti fi recompensat cu un fullbet in valoare de 50 lei daca vei paria pe acest meci.

Ar fi pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate >>>

5d49e76853fb1_1565124456.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii „RoMania”. La misiune se poate intra pana pe 7 august, ora 18:00. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe meciul dintre Simona Halep si Jennifer Brady. Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.8. 

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet cu meciul dintre Halep si Brady imediat dupa incheierea acestuia, indiferent de rezultatul pariului tau. Daca vei opta pentru Cash Out insa nu vei mai fi eligibil la promotie. Fullbetul de 50 lei il poti folosi la meciul de joi, 8 august, din Europa League dintre FCSB si Mlada Boleslav sau Craiova si AEK Atena. Cota minima pe care poate fi pariat fullbetul este 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu singur pe bilet pe meciul dintre Halep si Brady
  • Cota minima este 1.8, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului tau vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat la o cota minima de 1.5 pe meciul dintre FCSB si Mlada Boleslav sau Craiova si AEK Atena, din 8 august

Ar fi pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate >>>