Preferi cota 50 pentru victoria FCSB sau 100 pentru cea a lui Dinamo?

Nu stim daca s-a mai intamplat vreodata ca dupa atatea etape scurse de la startul campionatului atat FCSB, cat si Dinamo sa se afle in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Doua victorii ale „ros-albastrilor” si o remiza au avut loc in ultimele 3 intalniri directe cu FCSB ca gazda. Acum casa de pariuri Betfair ofera cota 50.0 ca FCSB sa se impuna si cota 100.0 ca Dinamo sa o faca.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra pana la ora partidei (5 octombrie, 20:30) introducand codul ZFBNMQ. Depune apoi pentru a putea plasa din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre FCSB si Dinamo. Miza maxima in vederea acestui pariu este 5 lei. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in FCSB vs Dinamo iti vor aduce 250 lei, respectiv 500 lei, daca pariul tau va fi „verde”. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 5 octombrie, ora 20:30
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre FCSB si Dinamo
  • Miza maxima este 5 lei
  • In cazul unui pariu „verde” miza iti va fi rambursata cash, pe cand restul pana la cel mult 250 lei, respectiv 500 lei, ti se va credita ca freebet 
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza pe echipa care crezi ca va obtine cele 3 puncte