Poti participa zilnic la cate o promotie in cazinoul Betano

Promotiile cazinoului Betano, fie ca vizeaza sloturile sau jocurile de masa, iti pot rotunji veniturile, mai ales ca acestea se desfasoara zilnic.

Daca de luni pana vineri promotiile de la cazinoul Betano vizeaza sloturile, in weekend sunt preferate jocurile de masa. Asta cel putin in momentul de fata. Foarte probabil insa, cand vor expira aceste promotii, Betano le va reinnoi sau le va schimba astfel incat sa avem din nou cate o promotie in fiecare zi a saptamanii.

Depune si roteste lunea  

In fiecare zi de luni din octombrie poti obtine 20 rotiri gratuite pe care sa le utilizezi la slotul Narcos. Pentru asta nu trebuie decat ca in respectiva zi sa depui si sa mizezi minim 200 lei in cazinoul Betano. Rulajul de 200 lei trebuie efectuat doar la sloturile prezentate de furnizorul NetEnt din sectiunea “Vegas“. Castigurile rezultate in urma rotirilor gratuite nu au conditii de rulaj. Fiecare rotire are valoarea de 1 RON.

Marti si joi sunt zile de Vegas

In fiecare marti si joi din luna octombrie poti castiga 10 rotiri gratuite sau 20 rotiri gratuite, in functie de suma pe care o vei rula. Astfel, pentru a capata 10 rotiri gratuite mizeaza minim 250 lei la sloturile din sectiunea “Vegas”, iar daca doresti 20 rotiri gratuite ruleaza minim 500 lei. Furnizorul sloturilor la care trebuie sa rulezi marti suma este ISoftBet, iar cel de joi este NetEnt. In ambele cazuri castigurile generate din rotiri nu au conditii de rulaj, putand fi retrase imediat. In fiecare marti vei primi rotirile la slotul “Dragon Stone”, iar in fiecare joi la slotul “Jungle Spirit”. Fiecare rotire gratuita are valoarea de 1 RON.

Miercurea din Cazinou

In fiecare zi de miercuri a lunii octombrie poti primi 10, 20 sau chiar 50 rotiri gratuite daca vei juca la jocurile de cazino. Astfel, in cazul in care vei miza 250 lei vei primi 10 rotiri, daca vei miza 500 lei ti se vor credita in cont 20 rotiri, iar daca vei rula 1 000 lei in acea zi vei primi 50 rotiri gratuite. Rulajul trebuie efectuat doar la jocurile de la furnizorul Playtech din sectiunea “Cazinou”. Rotirile se pot folosi doar la slotul “Upgradium”, castigurile de pe urma lor neavand nevoie de rulaj. Fiecare rotire are o valoare de 0.25 lei.

Vinerea de 10!

La cazinoul Betano ai cate o promotie in fiecare zi a saptamanii, una dintre cele mai tentante avand loc in fiecare vineri a lunii octombrie. Joaca la sloturile PlayTech din sectiunea „Cazino” in aceasta zi si pentru fiecare 250 lei rulati vei primi 10 rotiri gratuite. Partea buna este ca vei putea beneficia de aceasta promotie de 10 ori in fiecare zi de vineri. Prin urmare, numarul maxim de rotiri pe care il poti castiga este 100. Rotirile se acorda la slotul Tiger Claw, castigurile de pe urma lor acordandu-se in bani cash, fara conditii de rulaj. Fiecare rotire are valoarea de 0.4 lei.

Weekendul Cazinoului Live

Iubitorii jocurilor de masa sunt rasfatati in fiecare weekend din octombrie cu doua promotii. Prima are loc sambata si presupune participarea la Live Blackjack, in „Cazinou Live”. Astfel, daca mizezi 1 000 lei la orice masa de Blackjack Live (evident, din mai multe maini) vei castiga un jeton de aur de 50 lei. In cazul in care vei rula minim 1 250 lei ti se va acorda inca un jeton de aur in valoare de 50 lei, in vreme ce daca vei rula in total sambata minim 2 000 lei vei primi inca doua jetoane de aur cu o valoare totala de 100 lei (50 lei fiecare). Castigurile in urma folosirii jetoanelor de aur nu au nevoie de rulaj.

Duminica ai aceleasi reguli ca la Blackjack, insa de aceasta data pentru jocul de Ruleta Live. Atat cerintele, cat si castigurile sunt aceleasi.

Rotunjeste-ti castigurile cu ajutorul promotiilor din cazino