Pontul Zilei - 19 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de luni, 19 noiembrie 2018, format din meciul Andorra - Letonia (ora 19:00), din etapa a 6-a a Ligii Naţiunilor (vezi aici program şi rezultate), care va avea loc pe stadionul "Estadi Nacional" din Andorra la Vella. Partida va fi arbitrată de Halil Umut Meler din Turcia.


Pariază acum pe meciul Andorra - Letonia!


Echipa naţională a Andorrei nu a reuşit să câştige niciun meci în Grupa a 1-a din Seria D a Ligii Naţiunilor, unde a avut 3 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri. "Tricolorii" au avut următoarele rezultate: 0-0 cu Letonia (deplasare), 1-1 cu Kazahstan (acasă), 0-3 cu Georgia (deplasare), 0-4 Kazahstan (deplasare) şi în ultimul meci, 1-1 cu Georgia (acasă). După 5 etape disputate, echipa antrenată de Koldo Álvarez se află pe locul 4 în clasament, având 3 puncte.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Andorra are cota 4.00 pentru un succes iar Letonia are cota 2.10 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.00.


Reprezentativa Letoniei nu a reuşit nici ea să câştige niciun meci în Grupa a 1-a din Seria D a Ligii Naţiunilor, unde a avut 3 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri. Cei "11 lupi" au avut următoarele rezultate: 0-0 cu Andorra (acasă), 0-1 cu Georgia (deplasare), 1-1 cu Kazahstan (acasă), 0-3 cu Georgia (acasă) şi în ultimul meci, 1-1 cu Kazahstan (deplasare). După 5 etape disputate, echipa antrenată de Mixu Paatelainen se află pe locul 3 în clasament, având 3 puncte.


Va fi un meci cu miză, pentru că se vor întâlni selecţionatele clasate pe ultimele două locuri în Grupa a 1-a din Seria D a Ligii Naţiunilor, iar echipa care va termina pe poziţia a 4-a, va retrograda în Grupa a 2-a din Seria D. Pentru Andorra totul este clar, dacă nu va câştiga, va rămâne pe ultimul loc, pentru că are golaveraj mai slab decât balticii şi în cazul unui egal cu goluri, oaspeţii ar avea avantajul meciurilor directe. Cu excepţia meciului direct de la Riga, care s-a terminat 0-0, atât Andorra cât şi Letonia au primit cel puţin un gol în restul partidelor.