Pentru fiecare gol al echipei tale favorite primesti 50 RON freebet in Romania vs Spania

Romania si Spania au cele mai bune ofensive din grupa F a preliminariilor Campionatului European, fiecare marcand cate 11 goluri. Cele doua au perforat plasa oponentelor in fiecare dintre cele 4 meciuri de pana acum. In vederea partidei directe casa de pariuri Maxbet prezinta o promotie in urma careia poti castiga un freebet de 50 lei de fiecare data cand echipa pe care ai plasat pariul marcheaza.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Maxbet. Nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe jucatorul care crezi ca va marca in meciul dintre Romania si Spania (piata „Marcator, Timp regulamentar”). Miza minima a pariului este 50 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON pentru fiecare gol in Romania vs Spania indiferent daca pariul este castigator sau nu, conditia fiind ca golurile sa fie inscrise de echipa din care face parte jucatorul pe care ai pariat. Spre exemplu, daca pariezi ca Ianis Hagi va inscrie, iar nationala Romaniei va marca 3 goluri, vei primi un freebet de 150 lei, indiferent daca Ianis Hagi va marca si indiferent de numarul de goluri marcat de spanioli. In cazul in care ai optat insa pentru Cash Out promotia va fi anulata.

Freebetul se va acorda separat de castigul propriu-zis, fiind valabil timp de 3 zile din momentul acordarii. Acesta trebuie pariat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim ce poate fi revendicat din utilizarea freebetului reprezinta de 10 ori valoarea acestuia.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe un marcator in meciul dintre Romania si Spania
  • Miza minima a pariului este 50 lei
  • Indiferent daca jucatorul respectiv va inscrie sau nu tu vei primi un freebet de 50 lei de fiecare data cand va marca echipa jucatorului pe care ai pariat
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5 

Cine crezi ca isi va trece numele pe tabela?