Pariurile pe Liga I si Premier League iti aduc un pariu fara risc de 150 RON

In momentul redactarii acestui articol din Liga I au trecut doua etape, in vrem ce pana la startul unui nou sezon de Premier League mai sunt trei saptamani. In cazul in care te pasioneaza pariurile tip exchange casa de pariuri Betfair iti propune un bonus de bun-venit pe aceasta piata, care consta intr-un pariu fara risc in valoare de 150 lei. Meciurile selectate sunt CFR Cluj vs Dinamo (27 iulie), FCSB vs Botosani (29 iulie), Chindia vs CFR Cluj (3 august), Newcastle vs Arsenal, Manchester United vs Chelsea (11 august), Southampton vs Liverpool (17 august), Manchester City vs Tottenham (17 august) si Liverpool vs Arsenal (24 august). 

Incepe cu dreptul aventura ta la Exchange >>>

Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Betfair in aceasta vara utilizand codul EXER05. Efectueaza apoi o depunere prin card bancar sau Paysafecard, restul metodelor nefiind eligibile la promotie. Urmatorul pas si ultimul, de altfel, il constituie plasarea unui prim pariu pre-live si singur pe bilet pe piata Exchange pe unul dintre meciurile mentionate mai sus. Pariul trebuie efectuat in termen de 7 zile de la inregistrarea pe Betfair. Miza minima a pariului este 150 lei, neexistand alte restrictii. Vei obtine 150 RON pariu fara risc pariind pe doua competitii in cazul in care pariul tau este necastigator. Banii vor fi returnati cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 24 august utilizand codul EXER05
  • Efectueaza un depozit prin card bancar sau Paysafecard
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Exchange pe unul dintre cele 8 meciuri mentionate mai sus din Liga I sau Premier League
  • Miza minima este de 150 lei
  • Daca pariul va fi necastigator ti se va rambursa pariul, in limita a 150 lei
  • Rambursarea este cash, fara conditii de rulaj

Incepe cu dreptul aventura ta la Exchange >>>