Pariuri non-sportive la case online

Multe case de pariuri au constientizat ca nu toti cei interesati de castigurile online sunt pasionati de pariuri sportive, jocuri de cazino, poker, bingo sau loterii. Astfel, de ceva timp au inceput sa apara pariuri politice, pe diverse emisiuni sau evenimente, multe fiind casele care au adoptat asa ceva.


La ce se pot referi aceste pariuri non-sportive?

In general, la casele online acest gen de pariuri se gaseste sub denumirea de „Politice” si „Divertisment”, dar si „Speciale”.  Pariurile non-sportive sunt oferite, de obicei, pe evenimente care prezinta interes la nivel global, dar se pot referi si la evenimente din tara in care isi are sediul respectiva casa online. Totodata, anumite case de pariuri personalizeaza oferta pentru utilizatorii din Romania, prezentand cote pentru finalele celor mai cunoscute emisiuni, cum ar fi X Factor, Vocea Romaniei sau Romanii au talent.Sigur, numarul evenimentelor non-sportive nu se poate compara cu cel al evenimentelor sportive. La evenimentele cu adevarat importante, aici referindu-ne in special la cele politice, insa si la Oscaruri, respectiv Globurile de Aur, iti sunt oferite cote pentru toate categoriile sau, in orice caz, pentru majoritatea. Chiar daca sa spunem ca nu te pricepi la filme, emisiuni sau politica, poti colecta cateva stiri sau poti vedea cateva sondaje, care te pot influenta in luarea unei decizii.


La care casa online gasim cea mai bogata oferta de pariuri non-sportive?

Dupa cum am mentionat la inceputul articolului, pariuri non-sportive la case online se gasesc in numar destul de mare. Este greu de spus care casa online ofera cele mai multe pariuri non-sportive, intrucat la unele pot aparea cu doar cateva zile inainte de acel eveniment, in vreme ce la altele oferta este stabilita cu minim o luna inaintea evenimentului respectiv. Astfel, vom enumera toate casele online ce prezinta pariuri non-sportive.


Cea mai completa casa de pariuri online ni se pare Betano, unde oferta pentru evenimente sportive este peste cea oferita de alte case de pariuri. In ceea ce priveste pariurile non-sportive, Betano dispune atat de pariuri politice, cat si de pariuri pe divertisment, numarul lor nefiind insa impresionant. Casa Admiral prezinta si ea atat pariuri politice, cat si pe divertisment, sectiunea pentru cea de-a doua fiind „Alte evenimente” . Netbet este si ea o casa la care gasim pariuri non-sportive, acestea fiind grupate in sectiunea „Speciale”.


La Fortuna gasim, cel putin momentan, nu doua, ci trei sectiuni pentru pariurile non-sportive. Este vorba despre sectiunile „Politica”, „Societate” si „Speciale”, in ultima categorie fiind trecute cotele pentru ziua nasterii si prenumele primului copil al printului Harry si al sotiei Meghan. In lista caselor online cu oferta bogata a pariurilor non-sportive adaugam Sportingbet, casa ce prezinta destule pariuri atat politice, dar mai ales de divertisment. Foarte multe pariuri, atat pe politica, dar si pe divertisment, a carei sectiune se numeste „Pariuri speciale”, gasim la Betfair.


Casele 888sport si Unibet, care au acelasi design si aceeasi oferta de pariuri in mare parte, ofera destule evenimente atat politice, cat si pe divertisment, cu specificatia ca sectiunea pentru pariurile pe divertisment se numeste „Alte evenimente” . De asemenea, de specificat ca la Unibet gasim mult mai multe pariuri atat politice, dar si pe divertisment. La Winmasters atat pariurile politice, dar si cele pe divertisment sunt inghesuite in sectiunea „Speciale”, numarul lor nefiind unul de neglijat. Pariuri politice si pe divertisment intr-un numar multumitor ofera si casa online Stanleybet, cele pe divertisment aflandu-se in sectiunea „Alte evenimente”. Si la casa online Getsbet intalnim destule pariuri politice si pe divertisment, ambele tipuri de pariuri regasindu-se in sectiunea „Speciale”. Alte case online licentiate in Romania care prezinta pariuri politice si/sau pe divertisment, insa nu in numar atat de mare, sunt Maxbet, Circus si Betstars.


Pe ce pariuri non-sportive pot miza pana la sfarsitul anului?

Majoritatea caselor enumerate mai sus dispune de pariuri non-sportive pe evenimente foarte importante, cum ar fi Oscarul, Globurile de Aur sau alegerile prezidentiale din SUA. Pe langa aceste evenimente, casele de pariuri mai prezinta: Miss Univers (Betano, Betfair, Circus), personalitatea sportva a anului in Marea Britanie (Maxbet, Netbet, 888sport, Betfair, Unibet, Betstars, Winmasters, Get’s Bet), emisiunea din Marea Britanie Strictly Come Dancing (Maxbet, 888sport, Betfair, Unibet, Betstars), concursul de muzica Triple J Hottest 100 (Admiral, Unibet), urmatorul actor ce va juca un personaj in filme populare (Betfair), alegerile din Suedia (Sportingbet), Eurovision (Sportingbet) sau Vocea Romaniei (Stanleybet). Foarte probabil vor aparea cote si pentru castigatorul X Factor, atunci cand se vor stabili finalistii.  


Pe partea de politica, putem anticipa care vor fi liderii unor partide din Marea Britanie (Admiral, Netbet , Betstars, Winmasters, Get’s Bet), anul alegerilor generale in Marea Britanie (Netbet, Winmasters), urmatorul prim-ministru al Marii Britanii (Netbet, Winmasters), daca al doilea referendum pentru Brexit se va tine in 2018 (Netbet), numele urmatorului premier din Danemarca (Netbet, Sportingbet, Winmasters, Get’s Bet), alegerile prezidentiale din Slovacia (Fortuna) sau urmatorul cancelar al Germaniei (Sportingbet).


De asemenea, avem si pariuri mai neobisnuite, precum oferirea de cote pentru melodia care va fi number one in Marea Britanie in ziua de Craciun (Admiral, 888sport, Betfair, Unibet), daca va ninge in prima zi de Craciun in anumite locatii (Betfair, Unibet), pentru castigatorul concursului Dancing on Ice din Marea Britanie (888sport, Betfair, Unibet) si Dancing with the Stars (Betfair), daca va fi o expeditie pe Marte in urmatorii ani (Fortuna), pariuri referitoare la filmul Game of Thrones (888sport, Unibet, Betstars, Winmasters), la cursul lira sterlina-euro (888sport) si lira-dolar (Unibet), la reunirea trupei Spice Girls (Unibet), la discursul reginei Elisabeta de Anul Nou (Unibet), respectiv al regelui Norvegiei (Unibet)si al prim-ministrului Norvegiei (Get’s Bet), la emisiuni din Suedia (Unibet), la filmul Star Wars (Sportingbet), la cel mai prost film (Sportingbet), la masina anului (Sportingbet), la urmatorul papa (Sportingbet), la numele celui care va aparea pe bancnota de 50 lire (Betfair), dar si pariuri care vizeaza copilul printului Harry si al lui Meghan (Netbet, Fortuna, Sportingbet, Betfair, Unibet, Winmasters, Get’s Bet ).


In ceea ce priveste pariurile politice, ni se ofera cote pentru ca referendumul pentru unirea Irlandei sa se desfasoare inainte de 2021 (Admiral, Stanleybet), Scotia sa adere la UE ca tara independenta pana in 2022 (Admiral) sau pariuri care il vizeaza pe Donald Trump (Admiral, Stanleybet)


Rezumat

  • Majoritatea caselor de pariuri online dispune de pariuri non-sportive
  • Acestea se pot referi la emisiuni TV, la diferite evenimente de interes general, la politica sau la simple curiozitati
  • Te poti hotari asupra unui pariu colectand tot felul de informatii din presa
  • La Fortuna, Betfair, Sportingbet si Unibet gasim destule pariuri non-sportive


Incearca ceva diferit la pariuri >>>