Pariu sansa Fortuna si pariu Domino 7-8 martie 2019

Salutare, prieteni. Avem meciurile din optimile Europa League in aceasta saptamana si ne-am gandit sa le folosim drept baza de plecare pentru construirea a doua tipuri de bilele de la casa de pariuri Fortuna

Pentru a completa numarul de meciuri necesar am folosit trei evenimente ce se disputa vineri in Serie A, Liga 1 si Primera Division. 

Suntem partizanii pariurilor single, dar ne-am gandit sa va oferim si exemple de astfel de pariuri ( oricum, le jucati si fara sa le postam noi :)) pe care va sfatuim  sa le incercati  rar, doar cand aveti o baza serioasa de meciuri la indemana.


Va oferim, asadar, un pariu de tip offline de la Fortuna, faimosul "pariu sansa" si unul ce se poate juca doar in mediul online, Domino.


1. Pariul sansa Fortuna

Am scris un articol special despre pariul sansa Fortuna, el este foarte popular in agentiile offline. De acolo stiti ca pentru a beneficia de avantajul "pariului sansa" avem nevoie de cel putin 11 meciuri ce au cote de minim 1.30.

Daca din cele 11 meciuri pierdem unul singur , atunci primim 10% din caştigul total eventual care se imparte la cota meciului pierdut. 

Biletul a fost alcatuit impreuna cu tipsterii Legalbet Karbacher si Milan.

Pe bilet se regasesc toate cele opt meciuri de joi din Europa League. Am mizat pe victoriile specialistei in Europa League, Sevilla, dar si pe succesul Valenciei, o alta reprezentanta a fotbalului spaniol.

De asemenea, speram ca Chelsea sa ia in serios aceasta competitie, iar plusul de valoare al Benficai, lider in Portugalia, sa conteze in meciul de la Kiev.

Napoli joaca impotriva unei echipe care e adepta neconditionata a jocului ofensiv, iar Arsenal, fara Lacazette, joaca la Rennes, o echipa ce a eliminat-o pe Betis Sevilla, dupa un spectaculos bilant de 6-4 in cele doua manse. 

Eintracht Frankfurt e in forma, iar Inter digera greu conflictul deschis iscat in jurul lui Mauro Icardi, golgheterul echipei. 

La Zenit vs Villareal am mizat pe faptul ca in meciul tur ambele echipe vor juca prudent.

Meciurile de vineri se bazeaza pe victoria lui Juventus si pe un numar mic de goluri la meciurile din Liga 1 si La Liga. 


5c7ebf2dcaed9_1551810349.PNG


Pentru cei dornici sa il incerce, codul biletului este W8p3wx 

2. Pariul Domino Fortuna

Oferta online de la Fortuna a fost intregita, imbunatatita, diversificata din vara trecuta cu pariurile de tip Domino si Maxikombi, despre care avem pe site un articol dedicat, in care am explicat in amanunt cum putem juca astfel de pariuri.  

Am folosit aceleasi  11 meciuri de mai sus  la construirea unui pariu Domino, ce se poate juca online la casa de pariuri  Fortuna. 


thumb_5c7ec11b51aa7_1551810843.PNG


Am grupat cele 11 meciuri in patru grupuri, de cote crescatoare, de la cota 2.53 grupul A, la 4.60 grupul D. 

Va reamintesc ca putem vorbi despre castig pe un astfel de bilet doar daca meciurile din grupul A sunt castigatoare. 

La miza de 40 de lei plasata, daca "ies" cele trei meciuri din grupul A, avem deja profit, castigul ar fi de 50,60 de lei. 

Grupurile se valideaza in ordine alfabetica; doar daca grupul A este castigator mai putem vorbi despre meciurile din grupul B.

 In eventualitatea fericita in care grupurile A si B sunt castigatoare, castigul ar fi de 50,60+67.30 = 117,90 lei. 

Si asa mai departe, pentru grupurile C si D, castigul poate creste progresiv, dupa cum se observa in partea din stanga a imaginii, la "Distributia castigurilor".

Avantajul acestui tip de pariu este ca putem obtine profit chiar daca pierdem mai multe meciuri de pe bilet. 

In cazul nostru, cu doar trei meciuri castigatoare din 11 am putea obtine profit. 

Repet, vital este sa iasa meciurile din grupul A. 


La final, va invitam sa reveniti pe site-ul nostru, aici veti gasi nu doar ponturi de la principalele evenimente sportive ce au loc in lume, ci si un ghid special ce raspunde intrebarilor voastre legate de pariurile sportive. 

Numai bine!