Pariaza pe fazele finale de la Australian Open si castiga un fullbet de 50 RON

Ne aflam in fazele finale la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Vor urma partide pe care va recomandam sa nu le pierdeti, toate acestea putand fi vizionate in transmisiune directa la casa de pariuri Betano. Mai mult, aici ai sansa de a castiga un fullbet in valoare de 50 lei daca vei plasa pariuri pe acest final de turneu. La fiecare meci de pe tabloul simplu Betano prezinta peste 100 optiuni.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie primul pas il reprezinta accesarea contului tau, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”. Apoi apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Australian Open – fazele finale”. In misiune se poate intra pana la 2 februarie, ora 10:30. Plaseaza apoi unul sau mai multe bilete exclusiv pe fazele finale ale Australian Open, indiferent de tablou. Miza minima a unui bilet este 20 lei, iar miza minima totala este 100 lei. Cota minima a unei selectii este 1.3, un bilet trebuind sa aiba cel putin doua selectii. 

Despre recompensa

Pariurile pe fazele finale Australian Open aduc 50 RON fullbet indiferent de rezultatele biletelor. Fullbetul va fi creditat imediat ce biletele eligibile vor fi stabilite. Fullbetul se poate paria pana pe 7 februarie, la o cota minima de 1.5, indiferent de sport.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Misiuni”, subsectiunea „Promotii” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza bilete de pe fazele finale ale Australian Open
  • Un bilet trebuie sa aiba cel putin doua selectii, fiecare selectie cu o cota minima de 1.3
  • Miza minima a unui bilet este 20 lei, iar miza minima totala este 100 lei
  • Indiferent de rezultatele biletelor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 7 februarie la o cota minima de 1.5

Pariaza si vizioneaza meciurile in transmisiune directa