Pariaza pe cupele europene si ai ocazia de a castiga un fullbet de 50 RON

Daca vei paria pe meciurile din cea de-a patra etapa a grupelor Champions League, respectiv Europa League, ai ocazia de a obtine un fullbet de 50 RON.

Asta se intampla la casa de pariuri Betano, care iti va acorda fullbetul daca vei plasa minim 6 meciuri din cele doua competitii. Incepand cu aceasta etapa, anumite echipe se pot califica deja in primavara europeana, fiind bine sa tii cont si de acest aspect cand vei plasa pariurile.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la misiune acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Euromisiune”. Pana pe 7 noiembrie, ora 23:35, se poate intra in misiune. Plaseaza apoi, live sau pre-live, 3 bilete, fiecare avand minim doua selectii din meciuri diferite de Champions League si/sau Europa League. Cota minima a fiecarei selectii este 1.65, iar miza minima a fiecarui bilet este 50 lei. Daca vei opta pentru Cash Out la oricare bilet eligibil, promotia va fi anulata. Un meci se poate afla pe mai multe bilete, insa selectiile trebuie sa fie diferite si nu contradictorii.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet pariind pe cupele europene indiferent de rezultatul biletelor. Fullbetul se va credita imediat dupa incheierea ultimului meci de pe ultimul bilet, trebuind pariat pana pe 10 noiembrie pe o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” 
  • Plaseaza, live sau pre-live, trei bilete cu minim doua selectii fiecare din meciurile disputate in aceasta saptamana in Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.65
  • Indiferent de rezultatul biletelor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Pana la 10 noiembrie trebuie pariat fullbetul pe o cota minima de 1.5

Pariaza pe cele mai tari meciuri din aceasta runda