Pariaza live in Premier League si obtine 100 RON fullbet

Astazi, 12 august, vor avea loc trei partide in prima etapa de Premier League. La 15:30 vor incepe cele dintre Liverpool si West Ham, respectiv Southampton si Burnley, seara incheindu-se cu derby-ul dintre Arsenal si Manchester City. Cu doar doua pariuri plasate pe unul sau pe ambele meciuri care vor incepe la 15:30 vei primi un fullbet care poate ajunge la suma de 100 RON. Toate astea doar la casa de pariuri Betano.


5b710ddb9b90f_1534135771.png


Ce trebuie sa fac?

In primul rand, acceseaza-ti contul Betano, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Extazul din Premier League”. Dupa aceea, plaseaza doua pariuri live pe una sau ambele partide din Premier League care vor incepe la 15:30. Miza minima pentru fiecare pariu este 10 lei, iar cota minima 1.6. Daca vei opta pentru Cash Out la unul dintre cel doua meciuri, nu vei mai fi eligibil la promotie. De asemenea, pariurile cu miza rambursata nu vor conta nici ele la promotie.


Despre recompensa  

Pariaza live in Premier League si obtine 100 RON fullbet indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau pierzatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea lui fiind de 50% din suma mizelor celor doua pariuri. Fullbetul trebuie plasat la o cota minima de 1.5 doar pe meciul dintre Arsenal si Manchester City. Sa nu uitam ca in cazul unui pariu castigator vom primi atat profitul, cat si valoarea fullbetului, acesta comportandu-se, practic, ca un pariu normal.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Extazul din Premier League”
  • Plaseaza doua pariuri live pe unul sau pe primele doua meciuri de astazi din Premier League
  • Miza minima e de 10 lei, iar cota minima 1.6
  • Primesti un fullbet de 50% pana la 100 lei indiferent  daca pariurile sunt castigatoare sau pierzatoare
  • Fullbetul trebuie pariat pe meciul dintre Arsenal si Manchester City


Pariind live poti intui mai usor rezultatul >>>