Olanda vs Irlanda, ponturi la pariuri Calificări pentru Euro 2024

Grupa B s-a dovedit a fi mult mai grea decât s-ar fi așteptat olandezii, care însă acum își pot asigura calificarea la turneul final cu o victorie în meciul de acasă contra Irlandei, întrucât are avantajul meciurilor directe în fața Greciei, singura echipă care îi mai poate lua locul 2.

Partida se joacă sâmbătă seara de la ora 21:45 pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam în fața a peste 55000 de fani ce așteată să sărbătorească calificarea, iar noi vom putea urmări meciul pe Digi Sport 2 sau Prima Sport 1.

Poate Olanda să decidă calificarea la Euro 2024 încă de acum?

Aparent, toată lumea se așteaptă la asta, iar sâmbătă seara se poate declanșa fiesta pe străzile Țărilor de Jos. Olandezii sunt marii favoriți ai duelului cu Irlanda, iar o victorie le-ar asigura calificarea întrucât are și avantajul meciurilor directe cu Grecia. 

Olanda și Grecia sunt la egalitate de puncte cu câte 12 fiecare, însă batavii au un meci în minus jucat. Chiar dacă golaverajul este mai bun pentru greci, Olanda are avantajul meciurilor directe în care s-a impus cu 1-0 și 3-0.

Inclusiv un egal ar putea reprezenta un avantaj pentru Olanda, deoarece Grecia are de jucat ultimul meci contra liderului Franța, dar mult mai sigur ar fi o victorie care să le asigure deja prezența la turneul final, fără a mai sta la mâna rezultatelor.

Lotul Olandei:

Portari: Mark Flekken, Nick Olij, Justin Bijlow, Bart Berbruggen

Fundași: Daley Blind, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Nathan Ake, Denzel Dumfries, Lutsharel Geertruida, Jeremie Frimpong, Ian Maatsen, Micky van de Ven, Quilindschy Hartman

Mijlocași: Marten de Roon, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Calving Stengs, Tijjani Reijnders, Mats Weiffer, Xavi Simons

Atacanți: Wout Werghorst, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey

Este puțin probabil ca dintre cei enumerați să îi vedem în meci pe Ake și Brobbey, aceștia acuzând accidentări recent.

Totuși, speranțele olandezilor vin din creativitatea lui Xavi Simons sau pe pofta de gol a lui Cody Gakpo, de la care se așteaptă să înscrie golurile ce vor duce Olanda la turneul final.

Irlanda rămâne din nou acasă, dar vrea să încheie cu o impresie bună

Pentru Irlanda este oficial un nou turneu final ratat, iar meciul de la Amsterdam reprezintă ultimul meci oficial din aceste calificări. Chiar dacă șanse nu mai există, aceștia vor să iasă cu capul sus.

Înaintea acestui meci, Irlanda se afla pe locul 4, cu 6 puncte. Matematic încă poate fi depășită de Gibraltar, ceea ce însă este imposibil de crezut că se va întâmpla, iar mai sus de locul 4 nu poate urca deoarece Grecia și Olanda au dublul punctelor ei. Aparent un meci fără miză pentru irlandezi, dar să nu uităm că cele mai periculoase echipe sunt cele care nu au nimic de pierdut.

Lotul Irlandei:

Portari: Mark Travers, Caoimhin Kelleher, Gavin Bazunu

Fundași: Matt Doherty, Shane Duffy, Dara O'Shea, Ryan Manning, Nathan Collins, Liam Scales, Andrew Omobamidele, Festy Ebosele

Mijlocași: Jason Knight, Alan Browne, Mark Sykes, Josh Cullen, Jaime McGrath, Jayson Molumby, William Smallbone

Atacanți: Michael Johnston, Callum Robinson, Chiedozie Ogbene, Troy Parrott, Adam Idah, Evan Ferguson

Irlanda are un jucător ce promite mult: Evan Ferguson, fotbalist ce a ales Irlanda în ciuda faptului că era eligibil și pentru naționalele Scoției sau Angliei, naționale ce vor fi prezente la turneul final de anul viitor. Acum, este principala speranță a Irlandei că va reuși măcar un gol în duelul de la Amsterdam.

Olanda vs Irlanda: statistici, cote și pronosticuri la pariuri

Irlanda și Olanda s-au reîntâlnit după mult timp în această campanie de calificare, iar în tur Olanda s-a impus cu scorul de 2-1. Irlandezii se pot lăuda și ei cu două victorii în fața Olandei, însă acestea s-au întâmplat în 2001 și 2004.

Un lucru este sigur în meciurile dintre cele două: niciodată nu am avut un duel Olanda - Irlanda terminat fără goluri. Acum avem motive să credem că nici acum nu vom vedea o remiză albă: odată obiectivul gazdelor de a se califica în fața propriilor fani, apoi dorința oaspeților de a termina grupa cu capul sus.

Ponturile oferite ca recomandare de specialiștii noștri sunt alese din oferta celor mai bune case de pariuri licențiate în România. Este indicat să analizezi aceste recomandări înainte de a lua singur decizia de a paria pe acestea. Încurajăm jocul responsabil și recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.