Obtine un pariu fara risc de 150 RON cu FCSB vs Dinamo

In penultima etapa a turului Ligii I are loc Derby de Romania intre FCSB si Dinamo. Dupa 11 etape scurse, ambele formatii se afla in partea a doua a clasamentului. Mai exact, FCSB ocupa locul 9, iar Dinamo este pe 10. Distanta dintre FCSB si Botosani, echipa de pe locul 6, este insa de doar 1 punct. In vederea acestei mari partide casa de pariuri Betfair iti ofera posibilitatea de a obtine un pariu fara risc in valoare de 150 lei.

Ce trebuie sa fac?

Promotia se desfasoara pe Betfair Exchange, nu pe Sportsbook, cum erati obisnuiti pana acum. Pentru a fi eligibil trebuie sa iti creezi cont la Betfair pana la ora meciului (5 octombrie, 20:30) utilizand codul EXER05. Plaseaza apoi un prim pariu din piata Exchange in termen de 7 zile de la inregistrare, trebuind sa fie si solutionat in acest interval. Miza minima a pariului este 150 lei, neexistand cota minima.

FCSB vs Dinamo iti ofera 150 RON pariu fara risc doar daca pariul este necastigator. In cazul in care este castigator promotia e consumata. De asemenea, daca vei plasa un prim pariu pe piata Sportsbook si nu pe Exchange promotia va fi anulata. Rambursarea va fi efectuata cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

Profita de promotia din piata Exchange