Mizeaza pe Liverpool vs Manchester City si obtine un pariu fara risc de 150 RON

Spre finalul sezonului trecut Liverpool a asteptat in zadar un pas gresit de la Manchester City, astfel „cetatenii” castigand titlul la un punct in fata “cormoranilor”. Acum Liverpool are 6 puncte in fata celor de la Manchester City, impresia generala fiind insa aceea ca au slabit putin ritmul. Asta cel putin daca ne luam dupa desfasurarea evenimentelor din ultimele meciuri. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair iti ofera posibilitatea de a obtine un pariu fara risc in valoare de 150 lei.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont din Romania la Betfair pana la ora meciului (10 noiembrie, 18:30) introducand codul EXER05. Dupa efectuarea acestui pas depune, insa doar prin card bancar sau Paysafecard. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Exchange pe meciul dintre Liverpool si Manchester City. Pariul minim este 150 lei, neexistand cota minima.

Despre recompensa

Vei obtine 150 RON pariu fara risc mizand pe Liverpool vs Manchester City doar daca pariul este necastigator. In cazul in care acesta este castigator contul nu ti se va credita. Banii se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Banii returnati sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

O promotie in urma careia nu ai cum sa pierzi