Minim un gol la cota 30 in Barcelona vs Atletico Madrid

Derby-ul etapei cu numarul 31 din La Liga va avea loc intre Barcelona si Atletico Madrid, primele doua clasate. In 6 din ultimele 7 intalniri directe fiecare echipa a marcat cel putin o data, in cealalta catalanii impunandu-se cu 1-0. De altfel, ultima oara cand s-a inregistrat o remiza alba pe Camp Nou intre cele doua formatii se intampla in sezonul 1972-1973. Asadar, nu ar trebui sa ratezi cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in meciul dintre Barcelona si Atletico Madrid sa se marcheze macar o data.

Profita acum de cota marita >>>

Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie este orice utilizator care isi va crea cont la Betfair pana la ora meciului (sambata, 21:45) introducand codul ZFBNJB si va plasa un prim pariu de pe piata Sportsbook conform caruia se va marca minim o data in partida dintre Barcelona si Atletico Madrid. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 30 pentru minim un gol in Barcelona vs Atletico Madrid inseamna ca vei primi 150 lei daca se va marca in meci. Astfel, miza ti se va rambursa instant cash, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, introducand codul ZFBNJB
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom asista la cel putin un gol in meciul dintre Barcelona si Atletico Madrid
  • Maxim 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca se va marca miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand restul pana la cel mult 150 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Profita acum de cota marita >>>