Meciurile din cupele europene iti aduc un fullbet de 50 RON

Un fullbet in valoare de 50 RON ai putea castiga in cazul in care vei plasa pariuri pe meciurile din a doua mansa a play-offului cupelor europene.

Acestea se vor desfasura intre 27 august si 29 august, printre ele numarandu-se si cele ale reprezentantelor noastre, CFR Cluj si FCSB. Fullbetul de 50 RON este oferit de casa de pariuri Betano, pentru a-l obtine trebuind sa plasezi 3 bilete din cupele europene. Ai de unde alege, in acest mijloc de saptamana disputandu-se 27 partide.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numita „EuroMisiune”. In misiune se poate intra pana pe 29 august, ora 23:20. Misiunea consta in plasarea a 3 bilete live sau pre-live, fiecare avand cel putin doua selectii exclusiv din Champions League si/sau Europa League. Cota minima a unei selectii este 1.5, iar miza minima a unui bilet 50 lei. Retine ca daca vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare dintre biletele care se califica la promotie, nu vei mai fi eligibil.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet in a doua mansa a playoffului cupelor europene indiferent de rezultatul biletelor tale. Fullbetul se va credita imediat dupa incheierea meciurilor implicate in misiune, putand fi folosit pana la 25 august pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate minim doua meciuri, exclusiv din a doua mansa a play-offului Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.5
  • Indiferent de rezultatul biletelor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Pana pe 1 septembrie trebuie pariat fullbetul pe o cota minima de 1.5

Profita acum de promotie