Meciul Liverpool - Chelsea nu are aproape nicio miza in acest an

In urma cu aproximativ zece ani de zile, meciurile dintre Liverpool si Chelsea erau unele dintre cele mai frumoase pe care le puteai vedea in Europa. Cele doua echipe au avut partide memorabile si in campionat, dar mai ales in Liga Campionilor, acolo unde ani la randul, elevii lui Rafa Benitez le-au pus bete in roate jucatorilor lui Jose Mourinho in incercarea lor de a castiga Liga Campionilor.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Liverpool

1.909

2.00

1.98

2.00

1.95

Chelsea

3.50

3.65

3.60

3.70

3.65

 

Acum, insa, echipele se afla pe locuri care nu le permite participarea in sezonul viitor de Champions League, iar duelul dintre ele nu are aproape nicio importanta. Liverpool spera, insa, sa ajunga in grupele Champions League prin castigarea Europa League. Astfel, avand in vedere partidele din ultimele saptamani, Liverpool este favorita in opinia caselor de pariuri.

 

Dupa ce a odihnit cativa dintre cei mai importanti jucatori de curand, Jurgen Klopp se pare ca va apela la vedetele sale in acest meci. Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Kolo Toure, Emre Can, James Milner si Daniel Sturridge ar putea fi in prima echipa. Chlesea, de cealalta parte, nu il va avea pe John Terry, acesta fiind suspendat pana la finalul campionatului din cauza unui cartonas rosu.

 

Liverpool nu a mai pierdut pe Anfield de la mijlocul lui ianuarie, atunci cand a fost invinsa de United. Avand in vedere jocul practicat in ultimele saptamani, puteti miza pe o victorie a cormoranilor, dar si pe faptul ca ei vor inscrie primul gol.