Meciul dintre Muntenegru si Romania iti aduce 50 RON freebet

Dupa ziua de ieri Romania nu mai poate retrograda in Liga D a UEFA Nations League, insa cu o victorie diseara ar putea sa se califice in play-off si, de asemenea, sa urce in urna a treia pentru tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European. De partea cealalta, Muntenegru nu a scapat inca de emotiile retrogradarii, asadar ambele echipe ar trebui sa joace la potential maxim. Daca esti tentat sa plasezi un pariu pe acest meci ar fi indicat sa o faci la casa online Betfair, acolo unde te asteapta un freebet in valoare de 50 lei.


Profita de aceasta promotie disponibila tuturor >>>


5bf3f665d37fd_1542714981.jpg


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani, fie ei noi sau vechi. Trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live sau live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe meciul dintre Muntenegru si Romania. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.5. Pariurile la care ai optat pentru Cash Out nu se califica la promotie.


Despre recompensa

Indiferent de rezultatul pariului tau, meciul dintre Muntenegru si Romania iti aduce 50 RON freebet, suma pe care o vei primi la solutionarea pariului si pe care o poti paria pe orice meci de fotbal. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de doua zile de la creditare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live de pe piata Sportsbook pe meciul dintre Muntenegru si Romania
  • Miza minima e 50 lei, iar cota minima 1.5
  • Vei primi un freebet de 50 lei indiferent de rezultatul pariului tau
  • Freebetul trebuie pariat in termen de doua zile pe orice meci de fotbal din piata Sportsbook


Profita de aceasta promotie disponibila tuturor >>>