Meciul cu Getafe nu ar trebui sa le puna mari probleme celor de la Real Madrid

Fara indoiala, este o perioada buna sa fii fanul lui Real Madrid. Galacticii au reusit sa se califice in semifinalele UEFA Champions League dupa un meci de vis cu Wolfsburg pe teren propriu in care Cristiano Ronaldo a marcat inca un hat-trick pentru echipa sa, si se afla la 4 puncte distanta de Barcelona in campionat, recuperand 6 puncte in ultimele doua etape. Ca un bonus pentru ei, Barcelona a fost eliminata in sferturile Champions League, iar echipa cu care se vor confrunta in urmatoarea faza va fi Manchester City, teoretic, cea mai accesibila dintre cele 4.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Getafe

11.00

10.50

8.60

11.00

10.00

Real Madrid

1.20

1.30

1.31

1.26

1.285

 

In acest conditii, deplasarea de la Getafe nu pare o misiune atat de dificila pentru elevii lui Zidane. Desigur, antrenorul francez nu ar fi de acord cu asemenea afirmatii, dorind ca jucatorii lui sa ramana concentrati inainte de oricare partida, dar rezultatele vorbesc de la sine. Getafe nu a mai castigat un meci de 12 etape, pierzand, intre timp, nu mai putin de 10 partide. Trei dintre acestea au fost pe teren propriu. Insa nu meciurile de acasa au adus-o pe Getafe pe penultima pozitie in La Liga in acest an.

 

Pe stadionul Coliseum Alfonso Pérez, Getafe a obtinut in acest an nu mai putin de 6 victorii si 5 egaluri, fiind invinsa de alte 5 ori. Rezultatele acestea sunt la fel de bune precum cele obtinute de Real Sociedad acasa. Dar, totusi, Sociedad se afla cu 10 pozitii mai sus in clasament. Situatia este in felul acesta datorita rezultatelor dezastruoase ale lui Getafe in deplasare, unde nu a obtinut decat o victorie si 2 egaluri. Infrangerile, insa, s-au tinut lant, fiind in numar de 13. Soarta lui Getafe nu a fost inca pecetluita, echipa aflandu-se la doar doua puncte de prima echipa peste linie.

 

Este greu de crezut, insa, ca echipa va incepe lungul drum catre salvarea de la retrogradare impotriva lui Real Madrid. Aceasta din urma nu a pierdut decat doua meciuri in deplasare, Zidane fiind hotarat sa se lupte pana la capat pentru titlu in acest an. In mod evident, Real Madrid porneste din calitate de favorita la casele de pariuri. Meciul se va juca sambata, de la ora 17:00.