Maxbet a introdus optiunea Cashout

Update noiembrie 2019. Aveti aici casele de pariuri ce ofera optiunea cash out. 

Casele de pariurile online au o evolutie rapida in ultimul timp si aici nu ne referim doar la bonusul de inregistrare, ci si la alte aspecte.
 
Astfel, daca in urma cu 5-10 ani un bonus de inregistrare mare, o oferta bogata, cateva promotii si un suport de live chat faceau clientii sa exclame ca au gasit casa de pariuri perfecta pentru ei, acum aceste lucruri nu mai reprezinta un motiv de uluire, devenind chiar o banalitate.
 
Una dintre optiunile destul de folositoare pariorilor este Cashout sau optiunea de a incasa banii pe bilet in timpul unui meci sau inainte ca un meci sa inceapa.

Aceasta unealta este excelenta in cazul in care mai ai doar unul sau doua partide pe bilet, iar castigul actual este mai mare decat miza plasata si decizi sa elimini emotiile pentru meciurile care mai sunt pe bilet. De asemenea, poti inchide pariul daca esti de parere ca un eveniment merge in directia opusa pronosticului tau si decizi sa-ti reduci pierderile.
 
Recent casa de pariuri Maxbet (click aici pentru recenzie)a introdus optiunea Cashout, lucru care cu siguranta ii va imbia pe pariori sa se inregistreze. Aceasta este valabila atat de pe desktop, cat si de pe mobil.

Pentru a putea inchide un pariu/bilet, in primul rand trebuie sa dati click pe sectiunea ‘’Pariuri deschise’’ aflata pe pagina principala de pariuri sportive sau pe lista de pariuri din ‘’Contul meu’’.

Odata selectat butonul ‘’Cash Out’’, va trebui sa confirmati inainte ca sistemul sa calculeze plata. Asta  poate fi la fel de bine o capcana, fiindca daca prima data ai selectat butonul de cashout, inainte de confirmare ar putea interveni dorinta de castig mai mare, lasand astfel biletul sa-si consume si meciul urmator.
 

5bdf24cb79357_1541350603.jpg

 
Important este ca Maxbet a introdus optiunea Cashout, in urma acestei actiuni multe bilete putand fi salvate inainte de a se disputa ultimele meciuri. Desigur, optiunea poate fi accesata si in cazul unui pariu simplu (singur pe bilet).

Optiunea de cashout este supusa anumitor conditii, astfel putand sa nu fie disponibila tot timpul, in functie de eveniment si selectii. Asta se intampla mai ales in cadrul pariurilor live, la o actiune periculoasa sau in timpul punctului daca ne referim la tenis si la volei, in special. Unul dintre motivele pentru care optiunea poate fi indisponibila este actualizarea cotelor.

Cu toate acestea, inaintea unui anumit eveniment nu exista nicio garantie ca optiunea Cashout va fi disponibila. De mentionat ca pariurile gratuite sau freebeturile nu se califica pentru oferta Cashout, dar si ca un pariu inchis prin cashout nu va fi luat in calcul la rulajul vreunui bonus.

Pe site-ul nostru gasiti, prezentata in detaliu, oferta completa a tuturor caselor de pariuri online licentiate in Romania.