Mandzukic nu vrea sa plece de la Juventus

Juventus a avut parte de un sezon exceptional si a reusit sa obtina cel de-al cincilea titlu consecutiv. Insa, dupa cum am mai spus, in ciuda acestei performante, campioana Italiei risca sa fie "dezmembrata" de marile forte ale Europei, care au pus ochii pe cei mai buni jucatori ai sai. Pe langa Dybala, Pogba, Morata si Cuadrado, se pare ca si Mario Mandzukic este curtat de unele cluburi din campionate extrem de puternice.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Verona

5.50

5.40

5.10

5.75

5.50

Juventus

1.533

1.60

1.63

1.57

1.60

 

Atacantul croat a reusit sa aiba o contributie extrem de importanta la titlul torinezilor chiar in primul sau sezon la echipa si s-a declarat extrem de satisfacut de perioada petrecuta acolo. In aceste conditii, nu este de mirare ca echipe precum Chelsea sau Tottenham deja ar fi interesate de serviciile sale. Dar Mandzukic a declarat foarte clar ca nu intentioneaza sa paraseasca echipa campioana a Italiei.

 

In cazul in care Juve ar fi abandonata de cei mai buni jucatori ai sai intr-un asemenea moment, am asista probabil la o tragedie similara celei prin care risca sa treaca Dortmund. Desi este campioana deja, Juventus nu s-a relaxat si continua sa castige. S-a impus la Carpi in etapa precedenta, iar acum este favorita certa in fara Veronei.

 

Verona este deja retrogradata si nu mai are nicio sansa de a se salva. De cealalta parte, Juventus este echipa care nu a mai pierdut un meci de 26 de etape, castigand 25 dintre partidele disputate in aceasta perioada. Juventus este o favorita certa la casele de pariuri si merita sa pariati si pe faptul ca va inscrie peste 1,5 goluri.