Manchester United si Liverpool au cota 100, respectiv 50 la victorie in meciul direct

Dupa 8 etape Liverpool nu a comis nici macar un pas gresit, detasandu-se deja la 8 puncte in fata ocupantei locului secund, Manchester City. Cealalta echipa din Manchester, United, schiopateaza serios in aceasta prima parte a turului de campionat, atat la propriu, cat si la figurat. „Diavolii rosii” se afla pe locul 12, cu doar 9 puncte, in vreme ce la infirmeria lor trebuie sa intri cu programare. Nu mai putin de 9 jucatori sunt accidentati la United, doi fiind posibil sa revina in acest meci. Piesele de baza Pogba si De Gea lipsesc insa. 

Cu toate astea, meciul dintre Manchester United si Liverpool este unul dintre cele mai renumite derby-uri ale Angliei, iar intr-un derby se poate intampla orice, mai ales daca se joaca pe terenul echipei aflate in forma mai slaba. Casa de pariuri Betfair ofera cote marite la victorie atat pentru Manchester United, cat si pentru Liverpool. Este vorba despre cota 50.0 pentru victoria „cormoranilor” si 100.0 pentru cea a „diavolilor rosii”.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (20 octombrie, 18:30) introducand codul ZFBNMT. Depune apoi pentru a paria pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester United si Liverpool din piata Sportsbook. Cel mult 5 lei se vor lua in considerare pentru cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie pentru Manchester United si Liverpool iti aduc 500 lei, respectiv 250 lei daca echipa pe care ai pariat se va impune. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in interval de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 20 octombrie, ora 18:30, introducand codul ZFBNMT 
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Manchester United si Liverpool
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau va fi castigator miza se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 250 lei, respectiv 500 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Anticipeaza ce echipa va castiga