Manchester City s-ar fi inteles deja cu Dortmund pentru transferul lui Gundogan

De ceva vreme se vorbeste in continuu despre potentialul transfer al lui Ilkay Gundogan la Manchester City. In urma cu foarte putin timp, reprezentantii fotbalistului german negau in mod clar zvonurile conform carora acesta ar urma sa ajunga la Manchester City, dar acum, ziarele din insula sustin ca intelegerea dintre cele doua cluburi este aproape de a fi oficializata. Din cate se pare, unul dintre punctele asupra carora cele doua cluburi implicate in tranzactie nu ar fi reusit sa se inteleaga ar fi fost pretul jucatorului.

 

Astfel, in timp ce Dortmund incerca sa obtina in jur de 43 de milioane de euro, City se pare ca voia sa ofere doar 35 de milioane. Conform noilor informatii, suma finala ar urma sa fie de 37 de miloane de euro. Noile informatii au aparut la scurt timp dupa ce ziarele au mentionat ca Pep Guardiola isi doreste ca City sa aduca deja cativa dintre jucatorii pe care si-i doreste la club, unul dintre ei fiind Gundogan. Dupa cum probabil stii deja, spaniolul va parasi Bayern la finalul acestui sezon si va deveni antrenorul lui Manchester City.

 

Mai mult decat atat, ziarul olandez De Telegraaf a publicat de curand o serie de fotografii in care il putem vedea pe Txiki Begiristain, membru al staff-ului lui Pep, discutand in Amsterdam cu Ilhan Gundogan, unchiul si impresarul jucatorului lui Dortmund. In urma aparitiei acestora, Thomas Tuchel, antrenorul lui Dortmund, a declarat ca nu este convins ca unul dintre jucatorii sai va ramane la echipa. Gundogan are contract cu Dortmund pana in 2017, iar clubul german a incercat de mai multe ori sa prelungeasca intelegerea. Incercarile acestuia, insa, nu au produs rezultate.

 

Cotele caselor de  pariuri

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Manchester City

3.10

3.25

3.10

3.20

3.10

Real Madrid

2.20

2.30

2.26

2.20

2.20

 

Pana la venirea lui Pep, insa, Manuel Pellegrini ramane antrenorul lui City, iar misiunea acestuia este una extrem de importanta. Cu 5 etape ramase pana la finalul sezonului, City se afla la 13 puncte de prima clasata, Leicester City. Cetatenii, insa, au un meci in minus fata de echipa lui Ranieri. In astfel de conditii, Champions League ramane, probabil, cea mai importanta competitie pentru acestia. In semifinale, in cazul in care nu ai urmarit extragerile, City va intalni pe Real Madrid.