Manchester City are cota 35.0 la victorie cu Dinamo Zagreb in Champions League

In a doua etapa a grupelor Champions League Manchester City o va intalni pe teren propriu pe Dinamo Zagreb, oferindu-i-se cota 35.0 la victorie.

In prima runda atat Dinamo Zagreb, cat si Manchester City au castigat detasat fara sa primeasca gol. “Cetatenii” au invins-o cu 3-0 pe Sahtior Donetsk in deplasare, in vreme ce formatia croata s-a impus cu 4-0 pe teren propriu in fata Atalantei. In mod normal, Manchester City nu ar trebui sa aiba nicio problema in fata echipei croate, mai ales ca joaca pe teren propriu. Drept urmare, casa de pariuri Betfair ofera cota 35.0 ca Manchester City sa o invinga pe Dinamo Zagreb.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (1 octombrie, 22:00) folosind codul ZFBNMN. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul lui Manchester City in fata lui Dinamo Zagreb. Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita, diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota marita pentru victoria lui Manchester City cu Dinamo Zagreb inseamna ca vei primi 175 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 octombrie, ora 22:00, introducand codul ZFBNMN
  • Pariaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Manchester City contra lui Dinamo Zagreb
  • Miza maxima este 5 lei
  • Daca City se va impune ti se va rambursa cash miza instant, pentru ca restul pana la cel mult 175 lei sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Nu poti rata o asemenea cota marita