Liverpool este cotata cu 70 la victorie, iar Atletico Madrid cu 100 in meciul de Champions League

Primul dintre cele doua dueluri iberico-engleze din optimile Champions League va avea loc intre Atletico Madrid si Liverpool. Oaspetii traverseaza o forma foarte buna, insa sa spunem ca formatia spaniola are 7 victorii si doua remize in ultimele 9 meciuri de pe teren propriu din Champions League. In vederea partidei de marti ti se ofera cote mult marite la victorie pentru oricare dintre formatii de catre casa de pariuri Betfair. Vorbim de cota 70.0 pentru victoria lui Liverpool si de 100.0 pentru cea a lui Atletico Madrid.

Cote mult marite la victorie in Atletico Madrid vs Liverpool

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Betfair pana pe 18 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOU. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria unei echipe in partida dintre Atletico Madrid si Liverpool. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, diferenta fiind calculata la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite la victorie in Atletico Madrid vs Liverpool ti-ar putea aduce 350 lei sau 500 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 18 februarie, ora 22:00, utilizand codul ZFBNOU
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Atletico Madrid si Liverpool
  • In vederea cotei marite se calculeaza 5 lei
  • Daca pariul este „verde” ti se va rambursa cash instant miza, pentru ca restul pana la cel mult 350 lei sau 500 lei sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

 Mizeaza pe echipa castigatoare